Ana i Milica

Srbima se sviđa cura njihove premijerke: Ima ukusa i stila

O Milici su se raspisali svi tamošnji mediji i, iako Srbija i nije najliberalnija zemlja na svijetu, čini se da se Srbima sviđa cura njihove premijerke.
Lifestyle / Zabava | 05. 11. 2017. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ana Brnabić, premijerka Srbije, u vezi je s Milicom Đurđić i cure se sve češće pojavljuju zajedno na javnim događanjima u Srbiji. Ana i Milica su, prema pisanju srpskih medija, u vezi već osam godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda.

Premijerka Srbije Ana Brnabić osam godina je u vezi doktoricom Milicom Đurđić, stalno zaposlenom u Kliničkom centru Srbije

"Sve je ispalo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Razmijenile su kontakte i počele se viđati sve češće. Međutim, otkad je postala predsjednica vlade Srbije, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti s curom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje", piše Kurir i dodaje da premijerka ipak neće svoju vezu držati u strogoj tajnosti pa je curu povela na nekoliko kulturnih događaja u Beogradu.

O Milici su se raspisali svi tamošnji mediji i, iako Srbija i nije najliberalnija zemlja na svijetu, čini se da se Srbima sviđa cura njihove premijerke, prenosi Index.hr.

"Prelijepa je, ima ukusa i stila", hvale Milicu tamošnji stilisti, a postala je jako draga i medijima te dobrom djelu javnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close