(Bez)veze

Srbijanski ministar zvijezdi ''Granda'' ponudio stan da bude s njim

Pjevačica i ministar su se upoznali na privatnoj zabavi te su razmijenili brojeve mobitela.
Lifestyle / Zabava | 21. 08. 2019. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda "Granda" Aleksandra Mladenović dobila je nemoralnu poruku, a kako pišu mediji u Srbiji, njoj je jedan ministar ponudio stan od 100 kvadrata da bude s njim.

Na tu ideju ovaj moćnik je došao kako bi bio siguran da se u javnosti neće saznati da su njih dvoje zajedno.

Neimenovani sugovornik ''Kurira'' kazao je kako je taj ministar već imao nekoliko veza s raznim ljepoticama, ali da mu se u posljednje vrijeme ozbljino sviđala Aleksandra. Prema navodima nepoznatog sugovornika pjevačica i ministar su se upoznali na privatnoj zabavi te su razmijenili brojeve mobitela. 

''Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i vidjeli u većem društvu. Aleksandra do sada nije bila nasamo s njim. Primjetila je da mu se sviđa, a na kraju joj je to i rekao. Čak joj je obećavao i stan na poklon, ali je ona to odbila. Njih dvoje nisu zajedno, ali, iako mu je ona rekla da ne želi ništa više s njim od prijateljstva, on ne odustaje. Pažljiv je u komunikaciji s njom i sve čini da je osvoji. Eto, koliko znam, nijednoj prije nje nije nudio nekretninu, ali njoj jeste. Jedino je želio da, ako ona pristane da bude s njim, to bude tajna veza. Ona ga je odbila jer ne želi da se krije, a i dvadesetak godina je stariji od nje. On i dalje pokušava. Rekao joj je da bi joj pomogao i u karijeri, da će uz njega biti uspešnija nego što je sada", kazao je izvor za ''Kurir''.

Ova pisanja potvrdila je i sama pjevačica, ali nije otkrila o kojem ministru je točno riječ.

"Točno je da sam dobila ponudu, koju sam bez razmišljanja odbila. Te fore dobit ćeš stan, auto, cvijeće i ljubičice, samo budi sa mnom mene ne zanimaju. U mom slučaju to ne pali jer nisam naivna. Sretna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao da kupi. Sebe sam osigurala i veoma sam zadovoljna svojim statusom. To su ozbiljne stvari, a ja hvala Bogu odlično radim i sebi mogu da kupim šta god želim. Glazba je put kojim želim da idem i zato vrijedno radim i ne marim za kojekakve ponude", rekla je Aleksandra.

Kopirati
Drag cursor here to close