Nasilno ponašanje

Spielbergova kći koja želi postati porno zvijezda uhićena zbog obiteljskog nasilja

Detalji same tučnjave nisu poznati, no zna se kako Mikaela živi s 47-godišnjim zaručnikom Chuckom Pankowom. On je za Fox News izjavio kako se radi o 'velikom nesporazumu' te da 'nitko nije ozlijeđen'.
Lifestyle / Zabava | 02. 03. 2020. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PerezHilton / Mikaela je usvojena kći redatelja Stevena Spielberga

Kći Stevena Spielberga, 23-godišnja Mikaela Spielberg, uhićena je zbog sumnje na nasilno ponašanje i nasilje u obitelji. Svijet je nedavno šokirala priznanjem kako se želi baviti zabavom za odrasle, a sada se ponovno našla u središtu skandala zbog drugih okolnosti.

Poznato je kako je uhićena i stavljena u pritvor na 12 sati, jamčevina je iznosila 1,000 dolara, a sudsko saslušanje održat će se početkom ožujka.

Detalji same tučnjave nisu poznati, no zna se kako Mikaela živi s 47-godišnjim zaručnikom Chuckom Pankowom. On je za Fox News izjavio kako se radi o 'velikom nesporazumu' te da 'nitko nije ozlijeđen'.

Mikaela je prošli tjedan preplavila medijske stupce izjavivši kako želi postati zabavljačica za odrasle.  

Podsjetimo, Mikaela je opisala sebe kao 'seksualno biće' i rekla da se umorila od nemogućnosti kapitalizacije svog tijela.

''Stvarno sam se umorila od toga da mi govore da mrzim svoje tijelo. I dojadilo mi je raditi svakodnevni posao na način koji me ne ispunjava'', pojasnila je, ali i naglasila kako se, iz poštovanja prema zaručniku koji je podržava u ambiciji, ne namjerava seksati ni s kime pred kamerama, već da će samo snimati fetišističke uratke.

Odabrala je nastupati pod nadimkom Sugar Star, a već je objavila nekoliko snimki na PornHubu, no odlučila ih je privremeno skinuti dok se ne odobri njena prijava za dozvolu seksualne radnice, tj. striptizete u Tennesseeju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Always Dream before you sleep, because you can sleep and never wake up...

A post shared by Mikaela Spielberg (@mikaelaspielbergofficial) on

Kopirati
Drag cursor here to close