Užasno loša igra?

Sony izbacio Cyberpunk 2077 iz svoje online trgovine

Sony Interactive Entertainment je objavio da je Cyberpunk 2077 do daljnjeg nemoguće kupiti digitalnim putem
Lifestyle / Zabava | 19. 12. 2020. u 07:51 Bljesak.info
Igra je prepuna grešaka

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno objavljena igrica Cyberpunk 2077 tvrtke CD Projekt Red naišla je na neočekivane probleme prvog tjedna nakon što se našla u prodaji.

Verzije ove igre namjenjene igranju na PlayStation 4 i Xbox One naišle su na negativne kritike nezadovoljnih igrača, a nakon što su izdavači rekli kako će vraćati novac svim nezadovoljnim kupcima, Sony je otišao korak dalje.

Sony Interactive Entertainment je objavio ne samo da će vraćati novac igračima koji zatraže povrat, nego i to da je Cyberpunk 2077 do daljnjeg nemoguće kupiti digitalnim putem, prenosi Bug.hr.

Osim na društvenim mrežama, pripremili su posebnu stranicu na kojoj stoji ista obavijest, uz dodatak da će za one koji zatraže povrat novca sustav najprije provjeriti jeste li kupili igru i da će nakon potvrde započeti postupak kojim ćete dobiti svoje novce.

Xbox One verzija je u jednakom stanju, ali se Microsoft zasad nije službeno oglasio, tako da u Microsoftovoj trgovini Cyberpunk 2077 još uvijek možete kupiti.

CD Projekt Red je sigurno znao da će imati problema zbog verzija na starim konzolama, kao i zbog problema s PC verzijom, ali kad ovisite o investitorima i dioničarima, i polažete im račune, još jedna odgoda nije bila opcija.

Sada se moraju nositi s posljedicama i pokušati popraviti igru ...

Kopirati
Drag cursor here to close