National Enquirer Live

Smrt princeze Diane atrakcija u američkom tematskom parku

Posjetitelji mogu pogledati animirani 3D model Pariza s rutom Dianina kretanja tog kobnog dana.
Lifestyle / Zabava | 24. 05. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kome još trebaju Disneylandovi Ratovi zvijezda kada jedan drugi tematski park nudi rekonstrukciju tragične prometne nezgode u kojoj je 1997. poginula Diana, princeza od Walesa.

I to nije nikakva šala. Atrakcija se može naći u novom parku National Enquirer Live! koji se otvara u petak u Pigeon Forgeu, u američkoj saveznoj državi Tennessee, samo nekoliko kilometara od Dollywooda posvećenog pjevačici Dolly Parton, javlja Hina.

Među izlošcima povezanima s pričama koje je pratio taj tabloid, posjetitelji mogu pogledati animirani 3D model Pariza s rutom Dianina kretanja tog kobnog dana, piše list Daily Beast.

"U toj 3D prezentaciji vidite zgrade i sve ostalo," rekao je voditelj parka Robin Turner. "I prikazuje rutu kojom se kretala kada je napustila hotel Ritz, i paparazze koji je love, i flash koji je zaslijepio vozača i ono što se dogodilo poslije", dodao je.

"Ali, sve je prikazano na jedan pozitivan način", ističe Turner.

Prema internetskoj stranici parka, posjetitelji National Enquirer Livea! mogu prošetati crvenim tepihom i istražiti "zločine stoljeća", javlja Hina.

Ako su neki već bili u Pigeon Forgeu, nema razloga za brigu - još jedan National Enquirer Live! otvara se krajem lipnja u Bransonu, u saveznoj državi Missouri.

Kopirati
Drag cursor here to close