Eminem

Slavni američki raper nema milosti za Trumpove pristalice

Naslov i prva rečenica odnose se na Trumpov nedavni, zabrinjavajući komentar o ‘zatišju prije oluje’ na večeri s vojnim vođama.
Lifestyle / Poznati i slavni | 12. 10. 2017. u 14:40 Bljesak.info
Kopirati

Eminem se u svojem freestyle formatu ponovno obrušio na amerièkog predsjednika Donalda Trumpa i svojim fanovima postavio ultimatum: ili će podržati njega (Eminema) ili Donalda Trumpa.

U četverominutnoj rap snimci snimljenoj na jednom parkiralištu u Detroitu, a prikazanom na dodjeli nagrada BET Hip Hop Awards, naziva ‘Oluja’, Eminem direktno proziva Trumpa oko pitanja koja se tiču NFL-a, bjelačke nadmoći i Sjeverne Koreje, prenosi Net.hr. 

Naslov i prva rečenica odnose se na Trumpov nedavni, zabrinjavajući komentar o ‘zatišju prije oluje’ na večeri s vojnim vođama.

 ‘Rasizam je jedina stvar u kojoj je on fantastičan, jer to je način na koji on j***no djeluje, i on je naranča’, kaže.

Eminem, koji je i ranije bio glasni kritičar Trumpa, podržao je igrača NFL-a Colina Kaepernicka, koji mu je na Twitteru ubrzo odgovorio ‘Cijenim te, Eminem’.

Evo nekih od najistaknutijih stihova:

* Bolje da podržimo Obamu jer sada u uredu predsjednika imamo kamikazu koja će vjerojatno prouzročiti nuklearni holokaust dok drama eskalira, a on čeka da se njegova sranja smire, samo će sjesti u svoj avion i letjeti dok bombardiranje ne prestane.’

* Zato nas želi raspustiti, jer ne može podnijeti činjenicu da se ne bojimo Trumpa. Hoda po jajima, a ja sam tu da se spotakne. Zato stalno vrišti ‘Isušite močvaru’, jer je on u pijesku.’

* ‘Ali ovo je njegov oblik distrakcije, osim toga, svi reagiraju kad on napadne NFL pa se fokusiramo na to umjesto da govorimo o Puerto Ricu ili reformi oružja. Sve te grozne tragedije se događaju, a njemu je dosadno pa koristi Twitter.’

* ‘Ostatak Amerike, ustani. Mi volimo našu vojsku i našu zemlju, ali j***no mrzimo Donalda Trumpa.’

A svojim se fanovima Eminem obratio ultimatumom:

‘Svaki moj fan koji podržava i njega, povlačim crtu u pijesku, ili ste za ili protiv, a ako se ne možete odlučiti koga volite više, ja ću vam reći: J***te se’, odrepao je Eminem i pred kamerom pokazao srednji prst.

Donald Trump još mu ništa nije odgovorio.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.