Mariah Carey

Slavna pjevačica priznala s koliko je muškaraca spavala

Nije željela spominjati imena svojih muškaraca, ali mediji se sjećaju imena kao što su Tommy Mottola (69), koji je jedan od šefova izdavačke kuće Sony...
Lifestyle / Zabava | 10. 07. 2019. u 23:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već godinama je Mariah Carey (49) istinska pop diva i ona se tako i ponaša. Navikla je dobiti ono što želi, a želi puno toga imati. Ipak, kad su u pitanju muškarci, Mariah je ponešto suzdržana. Uvjetno rečeno...

U jednome intervjuu pjevačica je otkrila s koliko je muškaraca imala intimne odnose.

Uzme li se u obzir da je Mariah Carey u karijeri imala 18 pjesama koje su bile broj jedan na svjetskim listama, broj muškaraca s kojima je bila u krevetu više je nego tri puta manji.

Čak je imala i više albuma koji su bili broj jedan nego muškaraca s kojima je otišla do krajnjih granica intime.

"U svome životu bila sam samo s pet muškaraca, tako da sam ja prilično čedna u usporedbi s većinom iz ove oblasti", izjavila je Mariah Carey za Cosmopolitan.

Dakle, pop divu je samo pet muškaraca usplelo odvesti u krevet, što odgovara broju nagrada Grammy koje je u karijeri osvojila.

Video: Mariah Carey - Without You (Official Video)

Ne spominje ih poimenično

Nije željela spominjati imena svojih muškaraca, ali mediji se sjećaju imena kao što su Tommy Mottola (69), koji je jedan od šefova izdavačke kuće Sony. Kad je Mariah bila posve mlada, Mottola joj je sredio ugovor za prvi album.

Nešto kasnije zaprosio je ruku 20 godina mlađe pjevačice, a oženili su se 1993. godine.

Razveli su se osam godina kasnije, a Mottola je izjavio kako je ta veza bila nepotrebna i pogrešna.

"Za mene kao ljudsko biće tu nije bilo slobode. Bilo je gotovo kao da sam u zatvoru, sve je bilo kontrolirano", izjavila je Mariah Carey nakon razvoda braka s Mottolom.

Mariah je 2008. stupila u brak s američkim raperom Nickom Cannonom (38). Njih dvoje imaju blizance Moroccana i Monroe Cannon. Razveli su se 2015. godine.

Nakon toga, pjevačica se zaljubila u australskog milijardera Jamesa Packera (51). Nekoliko tjedana pred svadbu, Packer ju je napustio.

Tko još?

U novije vrijeme Mariah Carey se zabavlja sa svojim bivšim plesačem s koncerata, Bryanom Tanakom (36).

Ostaje nejasno je li peti muškarac u njezinom životu zapravo prvi s kojim je imala vezu - Gavin Christopher. Njih dvoje su se upoznali u vrijeme kad je Mariah započela karijeru kao prateći vokal (1986. godine), a ubrzo su njih dvoje postali dvojac koji je pokušavao zajednički pisati pjesme.

Nakon što su upoznali bubnjara Bena Marguliesa, kao da im se ''otvorilo' po pitanju pisanja pjesama, jer je upravo Ben bio vrlo nadaren.

Video: Whitney Houston ft. Mariah Carey - When You Believe
Kopirati
Drag cursor here to close