Bolna ti ležim...

Slavna Madonna otkazala koncerte zbog neizdrživih bolova

Pjevačica je otkazala nekoliko nastupa u sklopu turneje 'Madame X' zbog zdravstvenih tegoba, a obožavatelji su joj u komentarima izrazili želje za brzim ozdravljenjem. Zabrinuti su za njezino zdravlje.
Lifestyle / Zabava | 29. 11. 2019. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA-EFE / Madonna

Pop ikona Madonna otkazala je nekoliko nastupa u sklopu turneje 'Madame X' zbog zdravstvenih tegoba, a obožavatelji su joj u komentarima izrazili želje za brzim ozdravljenjem.

"Molim vas oprostite mi zbog ovakvog raspleta događaja. Nastupanje svake večeri donosi mi veliku radost. Otkazivanje je za mene svojevrsna kazna, ali bol koju sada proživljavam je preplavljujuća i moram se odmoriti i pratiti uputstva liječnika kako bih se vratila još jača i bolja i nastavila Madame X putovanje s vama svima", napisala je slavna pjevačica Madonna (61) na Instagramu, poručujući svojim obožavateljima da mora otkazati nastupe.

'Zdravlje je najbitnije', 'Odmori se', 'Samo ljubav', 'Bog te blagoslovio' - samo su neki od upućenih komentara.

Video: Missy Elliott, Madonna, Britney Spears & Christina Aguilera Medley | VMAs| VMAs

Nastavak Madonnine turneje očekuje se 7. prosinca kada će se turneja nastaviti u Philadelphiji. Otkazani nastupi neće dobiti nove datume, već će obožavatelji dobiti automatski povrat novaca od distributera karata.

"Teško je Madame X priznati da je i ona ljudsko biće od krvi i mesa i mora odmarati sljedeća tri dana za potpuni oporavak koljena", napisala je na Instagramu prošli mjesec poručujući da ne odustaje unatoč neopisivoj boli.

Inače, nedavno je na društvenoj mreži napisala kako joj je najbolji tretman za ozljede ledena kupka.

Njezin posljednji album 'Madame X', izašao je prije nekoliko mjeseci, a izazvao je podijeljene reakcije kod publike.

Kopirati
Drag cursor here to close