Za one s jakim ugrizom

Slavna grupa Kiss nastupat će pod vodom: Koncert za fanove i – morske pse!

„Bio sam malo šokiran idejom, ali onda su mi objasnili da morske pse privlače niske frekvencije i da ih privlači rock ‘n’ roll“, kaže pjevač i gitarist benda, Paul Stanley.
Lifestyle / Zabava | 09. 10. 2019. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Getty Images / Kiss će svirati za morske pse

Američki rockeri iz grupe "Kiss" svirali su od 1973. godine do danas diljem globusa. Tijekom svoje glazbene karijere isprobali su mnoštvo dvorana, stadiona i drugih mjesta pogodnih za koncerte. Ipak, uspjeli su pronaći jedino mjesto gdje do sada nisu zabavljali publiku – pod vodom.

Pod morem će nastupati za velike bijele psine i osam obožavatelja koji će od njih biti odvojeni malenom podmornicom, prenosi Associated Press.

Kao dio promocije „Airbnba“, obožavatelji i Kiss će putovati osamnaestog studenog u odvojenim brodovima s obale južne Australije. Dok će bend ostati na jednom od plovila, obožavatelji će biti spušteni pod morsku površinu u područje poznato po aktivnosti morskih pasa.

Koristeći podvodne zvučnike, Kiss će započeti svirku koja će se moći čuti među „potopljenim“ obožavateljima i morskim psima.

„Bio sam malo šokiran idejom, ali onda su mi objasnili da morske pse privlače niske frekvencije i da ih privlači rock ‘n’ roll“, kaže pjevač i gitarist benda, Paul Stanley.

Video: Kiss - I Was Made For Lovin

Karte koštaju pedeset dolara, što je upola manje od prosječne cijene za njihove koncerte. Zarada će ići u humanitarne svrhe, a karte se mogu rezervirati putem aplikacije „Airbnb“.

Koncert će se održati u Indijskom oceanu, a krenut će iz luke Lincoln u Južnoj Australiji. Bend će biti pod „punom ratnom opremom“ za nastup, koja uključuje kompletnu šminku i kostime, a izvesti će najmanje četiri pjesme.

„Nisam siguran koliko nas morski psi mogu podnijeti. Nadam se da znaju ‘Rock And Roll All Nite.’“, kaže Stanley.

Stanley i basist benda, Gene Simmons, oporavili su se nakon uklanjanja bubrežnih kamenaca i trebali bi biti spremni za nastup uoči koncerta za morske pse.

Događaj je dio „Airbnbove“ kapmanje „Animal Experiences“, a dizajniran je tako da ljudi zabavljaju životinje, umjesto da one zabavljaju nas. Iako ovaj podvodni nastup zvuči čudno, nije novost. Podvodni glazbeni festival se posljednjih trideset i pet godina održava u Florida Keysu.

Video: Kiss - Rock & Roll All Nite (Official Music Video)
Kopirati
Drag cursor here to close