Loza je ka' Frutek, dušo

Slava i novac nisu sve: Kako poznati utapaju ljubavnu tugu?

U ožujku 2011. Cristina Aguilera bila je privedena zbog javnog konzumiranja alkohola. Miley Cyrus se transformirala iz Disney princeze u glazbenu zvijezdu od svakog skandala...
Lifestyle / Zabava | 16. 04. 2018. u 23:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako želimo piti alkohol, iznimno je lako naći razlog, odnosno ''izliku'' za to. Od onog legendarnog ''ja to samo ponekad, čašicu-dvije'' pa do svevremenske ''pijem da je/ga zaboravim".

Ljubavna je bol uistinu iznimno kompatibilna s pićem. Gotovo da nema boljeg druga kad zavlada ljubavna tuga. Svjedoče tome i neke svjetske zvijezde, a ne samo milijuni takozvanih običnih ljudi.

Kad je Cristina Aguilera koncem 2010. prekinula svoj brak s glazbenim producentom Jordanom Bratmanom, odmah je stupila u vezu s  Mattom Rutlerom, članom ekipe koja je radila film "Burlesque". Ali, nije ta brza izmjena prošla posve bezbolno za Christinu.

U ožujku 2011. bila je privedena zbog javnog konzumiranja alkohola. Kao što je poznato, u Americi ne možete piti alkohol na javnome mjestu, jer postoje jasni propisi gdje se alkohol servira i konzumira.

Njezinu su je prijatelji nagovarali da se podvrgne liječenju od te ovisnosti, jer se vidjeli kako je njezin alkoholizam potpuno izvan kontrole. Tek kad je rodila kćerkicu i sklopila zaruke s Rutlerom, njezin se život počeo vraćati u normalu.

Glazbenik Chirs Martin (Coldplay) i glumica Gwyneth Paltrow su početkom 2014. objavili sporazumni razvod braka.

Martin je u jednom intervjuu kazao kako nije bilo nimalo jednostavno razići se od supruge nakon deset godina zajedničkog života i s dvoje zajedničke djece. Za Sunday Times je ispričao kako je patio od depresija, upavši u jednu duboku životnu rupu.

"Još uvijek ima dana u kojima se loše osjećam kad se probudim. U međuvremenu dobivam osjećaj da se stvari kreći nabolje", kazao je popularni pjevač.

Pop zvijezda Miley Cyrus nije snalazila nakon rastanaka s Liamom Hemsworthom, iako tvrdi kako se "ponekad moraš s nekim razići da bi postao sretan sa samim sobom".

Počele je nakon prestanka te veze tražiti samu sebe, ali je stalno zapadala u neugodne situacije za jednu zvijezdu. Video snimke u kojima je bez odjeće, lascivni nastupi, provokativni selfiji, marihuana: Miley Cyrus se transformirala iz Disney princeze u glazbenu zvijezdu od svakog skandala.

Video: The Evolution of Miley Cyrus

Sve to nije naštetilo njezinoj karijeri, ali - za divno čudo - ni vezi s Liamom. Opet su se pronašli i nastavili svoju vezu.

Glumica Demi Moore je nakon razilaska s Ashtonom Kutcherom potpuno izgubila kontrolu nad sobom. Tražila je utjehu u alkoholu, stalno se uljepšavala i zatezala kod estetskog kirurga, ušla u tjelesnu fazu koja se već mogla nazvati anoreksijom, na zabavama nije žalila bilo što poduzeti, ako je to značilo centar pažnje za nju. Na koncu je doživjela slom i završila u bolnici.

Duševna bol koja ju je slamala nakon odlaska Ashtona Kutchera u međuvremenu kao da je iščezla, pokušava se održavati stabilnom i vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti.

Sienna Miller nikad nije bila načisto s time kakva je njezina veza s Judeom Lawom. Reklo bi se, ponajviše je to bilo povuci-potegni.

Nakon njegove afere s dadiljom, Sienna se nije mogla snaći i odlučiti kako tu krizu prevladati pa su se razveli 2011. godine. Rezultiralo je to na način da se britanska glumica počela češće pojavljivati u medijima zbog raznih skandala, a sve manje zbog filmskih uloga.

U svojim intervjuima tada je rado govorila o drogama kao sredstvu koje ti u životu donosi puno toga, upadala je u veze s oženjenim muškarcima i na sve načine nastojala ''poslati neku poruku".

Tek kad je stupila u vezu s Tomom Sturridgeom, ponovno se počela vraćati normalnom načinu života. S njim je dobila i dijete, ali su se u međuvremenu i njih dvoje razišli. Ipak, mir kao da se vratio u Siennin život.

Pop zvjezdica Britney Spears je nakon stupanja u brak s plesačem Kevinom Federlineom pomislila kako je život uistinu bajka. Preko noći je postala bogatom i traženom zvijezdom, muškarac iz svova bio je uz nju... međutim, kao što bi rekao Forrest Gump, život je kao kutija pralina. Nikad ne znaš što ćeš izvući.

Britney i Kevin razveli su se 2007. godine, a onda je potpuno otkačila. Brijala je glavu, tetovirala se, pila alkohol i konzumirala druge opasne stvari, što je rezultiralo odlaskom u kliniku za odvikavanje. Nije joj se ''dopalo'' pa je iz bolnice otišla nakon samo jednoga dana.

Svađa zbog skrbi nad djecom donijela joj je niz šokova. Kad je službeno presuđeno da o djeci treba skrbiti Federline, Britney se s klincima zabarikadirala u svoju vilu u Los Angelesu. Slomljena, kolima hitne pomoći na kraju je odvezena u bolnicu.

Stvari su eskalirale do te mjere da joj je 2008. godine zabranjen posjet djeci. Ujedno je prisilno morala ići na liječenje, jer je "predstavljala opasnost za sebe i druge". Iste godine proglašena je nesposobnom da sama vodi računa o sebi. Protekom vremena, Britney Spears se ipak vratila u glazbeni biznis.

Video: Britney Spears - Toxic
Kopirati
Drag cursor here to close