Rise Of Voltage

Sjajni skijaš toliko obožava metal da i sam pjeva s grupom

Dominik Paris i sam se okušao u metalu, a pjevač je death metal grupe ''Rise of Voltage''. Sastav ponajviše vježba u ljetnim mjesecima, ali napominje kako i za vrijeme Svjetskog kupa imaju probe svakih 10-15 dana.
Lifestyle / Zabava | 08. 12. 2019. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: picture alliance / empics / Dominik Paris

Dominik Paris je jedan od najboljih skijaša tzv. brzih disciplina u proteklom desetljeću. Ovaj momak iz Južnog Tirola i dalje je u svjetskom vrhu, a s obzirom da skijaši s 30 godina tek doživljavaju pravu zrelost, ne bude li težih ozljeda, Paris će još dugo osvajati mjesta oko postolja ili na samome vrhu.

On je, uostalom, svjetski prvak u disciplini Super-G, odličan je u spustu, a ovu je sezonu u najbržoj disiplini otvorio drugim mjestom u kanadskom Lake Louiseu.

Nakon odlaska Marcela Hirschera i Lund Svindala sa scene, mnogi vjeruju kako Dominik Paris može postati ukupnim pobjednikom svjetskog kupa u skijanju, a za titulu u spustu najozbiljniji je kandidat.

Već je prošle sezone Dominik Paris imao vrhunske rezultate, ali kaže kako poza u stilu 'gledajte me, ja sam najbolji' nije njegov stil. Kaže, kako je njemu skijanje radost, kao malom djetetu, i to je ono što ga ispunjava.

Kao i većina njegovih kolega, i ovaj se skijaški as uoči utrke opušta i koncentrira uz omiljenu glazbu. Njegov svijet je heavy metal, te tako mu u slušalicama grme Pantera, Machine Head, Motörhead, Metallica, ali i klasici rocka kao što su AC/DC i Led Zeppelin.

Osim toga, Dominik Paris i sam se okušao u metalu, a pjevač je death metal grupe ''Rise of Voltage''.

Sastav ponajviše vježba u ljetnim mjesecima, ali napominje kako i za vrijeme Svjetskog kupa imaju probe svakih 10-15 dana.

Kaže kako je to njegov način meditacije, otklon od stresa natjecanja i putovanja, jer mu glazba pomaže da se opusti i na trenutke isključi iz natjecateljskog ritma.

"Iskreno, to što ja činim, više je vrištanje, nego pjevanje, neka vrsta urlikanja", kaže uz smijeh svjetski prvak Dominik Paris.

Video: Rise Of Voltage - Time
Kopirati
Drag cursor here to close