Klara Perko

Širokobriježanka o golim izdanjima: Svi su u šoku

"Svi su u šoku, i rodbina i prijatelji. Ljute se jer se osjećaju osramoćenima. I moji roditelji se tako osjećaju. Žao mi je zbog njih, zbog Širokog Brijega kojeg volim kao i sve njegove ljude. Ali znala sam kakve će me reakcije tamo dočekati.
Lifestyle / Zabava | 22. 11. 2018. u 21:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Karla Perko

Klara Perko najživopisnija je kandidatkinja showa Gospodin Savršeni. Ova 32-godišnjakinja iz Duisburga korijene vuče iz Širokog Brijega, a prije četiri godine privukla je veliku pažnju njemačkih, ali i balkanskih medija, nakon što se skinula u jednom njemačkom showu te snimila nekoliko provokativnih editorijala za njemačke magazine.

"Svi su u šoku, i rodbina i prijatelji. Ljute se jer se osjećaju osramoćenima. I moji roditelji se tako osjećaju. Žao mi je zbog njih, zbog Širokog Brijega kojeg volim kao i sve njegove ljude. Ali znala sam kakve će me reakcije tamo dočekati. Zato nikomu o tome što planiram učiniti i nisam ništa govorila. Sve su doznali iz medija", rekla je tada za Fenix magazin.

Tada je priznala da je zbog njenog sudjelovanja u showu Adam traži Evu jedna njena rođakinja čak i plakala.

"Vjerojatno će i mnogi ostali sada reći kako je to velika sramota. Sigurna sam i da će i u Širokom Brijegu biti više negativnih nego pozitivnih komentara. Ali ja sam promišljeno ušla u sve ovo i imam svoj cilj", rekla je.

Unatoč tome, odlučila se razgolititi za njemačke magazine.

"Riječ je o jako lijepim fotografijama, umjetničkim, kreativnim, izgledaju seksi, nimalo jeftino. Svaka je fotografija priča za sebe i jedva čekam kad ću početi snimati. Jer fotoshooting za Penthouse, velika je čast. Upoznala sam i šefa toga magazina koji je rekao, mada imam 29 godina, da odlično izgledam", ponovno je prokomentirala za Fenix.

Dodala je da zna kakvi su naši ljudi.

"Rado loše pričaju, imaju jako ružne izraze za ovakve stvari. Opet će reći kako sam ponovo gola, sramota, a možda će me prozvati i prostitutkom. I prvi se put govorilo i pisalo koješta neistinitog. To me je dosta pogodilo, ali sad sam zrelija, neće me smetati, jer ljudi iz ove branše znaju što znače ovakve fotografije za Playboy ili Penthouse", rekla je.

Čini se da je već tada privukla pažnju Gospodina Savršenog, koji joj je prilikom upoznavanja rekao da mu izgleda poznato.

"Mladost, ludost. Bila je to pogreška", rekla mu je.

Danas radi kao agentica za nekretnine i fotomodel, a njezin glavni motiv za prijavu u show je ljubav - željela bi se udati baš poput svoga brata i sestre za koje u šali kaže kako su krivi što voli biti u središtu pozornosti jer se uvijek morala boriti za roditeljsku pažnju. No zahvalna im je što je zbog njih nije strah ostvariti sve što je naumila, piše Index.hr.

Sebe opisuje kao iskrenu, odanu osobu koja voli ljude i ne voli se svađati. Idealan partner za nju, kaže, ne smije biti škrt ili hvalisavac i jedna je od rijetkih kandidatkinja koja bi oprostila nevjeru, ali samo u slučaju da partnera stvarno voli i da je dugo s njim u vezi. Osvojiti bi je mogao pametan, zgodan, markantan muškarac koji ima poseban osmijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close