Kćeri, sine, otac si!

Sinovi glumica Megan Fox i Charlize Theron redovito nose haljinice

Neki bi društveni aktivisti u bliskome susjedstvu kazali: ‘'Ne želimo da se djecu podučava da mogu sami birati što su oni'’.
Lifestyle / Zabava | 07. 10. 2017. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U obiteljima nekih zvijezda iz Hollywooda mnogo toga je dozvoljeno i ništa se ne čini posebno čudnim. Posebno kad su u pitanju djeca nekih glumaca - čini se kako moru raditi što hod žele.

Mali četverogodišnji Noah, sin seks bombe Megan Fox i Briana Austina Greena („David“ iz „Beverly Hills 90210“) odijeva se u "Frozen" haljinicu jedne princeze.

Je li u pitanju činjenica da njihov sinčić nije ''suglasan'' sa svojim spolom ili jednostavno u dječjoj mašti zamišlja nešto drugo, tek njegova omiljena odjeća je Disney-haljinica. Kad s mamom krene u kupovinu, njega očito ne zanimaju stvari koje idu uz muškiće.

Mama Megan to, čini se, doživljava posve normalnim. Ona ima tri sina i dozvoljava im da se odijevaju po vlastitoj volji.

"Moji sinovi smiju nositi haljine. Noah to stalno čini", ispričala je prošle godine u popularnj emisiji koju moderira Jimmy Kimmel.

Tatica Brian Austin Green ima slično razmišljanje.

"Mome su sinu četiri godine. Ako želi nositi takvu odjeću, onda neka to i čini- Uostalom, on time nikoga ne vrijeđa", kazao je glumac za YouTube kanal „Hollywood Pipeline“.

I usvojeni sinčić Charlize Theron, Jackson, nosi dugu kosu i to u pletenicama, na način koji obično ide uz curice. On redovito oblači haljine i pleše balet u jednoj ženskoj skupini.

S druge strane, Shiloh, kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta odijeva se kao dečko. Kratka kosa, odijelo i poza koja ide uz tinejdžere muškoga spola.

Neki psiholozi smatraju kako su ovakve pojave fenomen našeg vremena, jer roditelji se pri odgoju svoje djece često drže one ''ako mu/joj je tako ugodno, onda neka tako i bude". Često su djeca prepuštena samoj sebi, prerano se počinju ponašati kao odrasli kojima su okruženi, ali način odijevanja u djetinjstvu ne mora biti povezan s njihovom kasnijom seksualnom orijentacijom.

Neki bi društveni aktivisti u bliskome susjedstvu kazali: ‘'Ne želimo da se djecu podučava da mogu sami birati što su oni'’.

Gdje smo mi, a gdje Hollywood...

Kopirati
Drag cursor here to close