Brenda plače za Dylanom

Glumica Shannen Doherty je neutješna zbog smrti Lukea Perryja

"U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukeom koje me tjeraju da se smijem i koje su zauvijek utisnute u moje srce i um", izjavila je Shannen Doherty
Lifestyle / Zabava | 07. 03. 2019. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shannen Doherty neutješna je zbog smrti kolege iz serije "Beverly Hills 90210" Lukea Perryja. Glumica je i sama prošla teško razdoblje života, boreći se s karcinomom, a njezin je kolega Perry umro od posljedica moždanog udara.

"Jučer ujutro primila sam poziv koji me slomio. Patim s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Trenutno je nemoguće sve ovo pojmiti", napisala je Shannen na svom Instagramu uz fotografiju s Perryjem.

"U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukeom koje me tjeraju da se smijem i koje su zauvijek utisnute u moje srce i um. Luke je bio pametan, miran, skroman i složen čovjek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom, integritetom i ljubavi. Luke je bio uz mene za vrijeme moje borbe s rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji", rekla je Shannen ranije za magazin People.

Ona je samo nekoliko dana prije njegove smrti podijelila njihovu zajedničku fotografiju. "Prijatelju moj, držim te čvrsto i dajem ti snagu. Sigurno ćeš pobijediti", napisala je tad.

Luke Perry preminuo je u 53. godini života. Njegova glumačka karijera nakon serije "Beverly Hills 90210" imala je svoje uspone i padove. Čini se da je Luke Perry u zrelijoj životnoj dobti napredovao u glumačkom smislu, i tek je sad u pedesetima počeo dobivati karakterne uloge.

Zasigurno je posebno važno istaknuti njegovu epizodnu ulogu u filmu "Peti element" Luca Bessona, jer se radi o istinski kultnom i jednom od najznačajnijih ostvarenja žanra.

Video: The Fifth Element
Kopirati
Drag cursor here to close