Dijaspora

Sexy blizanke koje su zaludjele Nijemce svake godine dolaze u Široki Brijeg i Odžak

Iako su našoj javnosti potpuno nepoznate, u Njemačkoj su pravi hit.
Lifestyle / Zabava | 16. 08. 2019. u 19:03 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Blizanke Jakić

''Da se upoznamo, mi smo sestre Jakić'', kažu u predstavljanju atraktivne Njemice hrvatskih korijena iz BiH.

Svoja imena ne žele otkriti, a za 24sata.hr poručuju da ih zovu 'Blizanke' jer to najviše vole.

Iako su našoj javnosti potpuno nepoznate, u Njemačkoj su pravi hit.

Njihove objave na Instagramu prati gotovo 200.000 ljudi, gostuju po emisijama, igraju nogomet s igračima iz Bundeslige...

''Imamo 22 godine i živimo u okolici Kölna. Baš nas svi zovu ‘Blizanke’, a imena iz marketinških razloga ostaju tajna. Naši roditelji su rođeni u blizini Odžaka, a u Njemačku su se preselili zbog rata'', pričaju simpatične sestre.

Nisu one tipične influencerice. Uz to, vode i uspješan biznis, ali i studiraju.

''Sve same financiramo putem marketinga. Bilo da je to fakultet, automobil, stan... U marketingu radimo dvije godine, a imamo i vlastitu kompaniju koja se zove jakictwins GbR''.

Iako su živote provele u Njemačkoj, priznaju nam da ipak njihovim venama teče vrela balkanska krv, piše 24 sata.

''Tamo smo rođene i tamo smo cijele naše živote, ali ipak smo puno više odrasli s hrvatskom i bosanskom kulturom'', pričaju sestre.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Anzeige Bikini by: @fashionnova Happiness is not a feeling, it’s a lifestyle! #novababe #youcanifyouthinkyoucan

Objavu dijeli JAKIC TWINS OFFICIAL (@jakictwins)

Kako svako ljeto provode na plažama našeg lijepog Jadrana, zanimalo nas je što misle o razlikama u životu u ove dvije države.

''Život u Njemačkoj ipak nudi više mogućnosti. Ima i više posla, ali mi stvarno vjerujemo kako se svugdje može uspjeti ako se puno radi. U Hrvatsku dolazimo svako ljeto. Posjetimo obitelj kraj Širokog Brijega i Odžaka te se onda spustimo na more'', kažu blizanke Jakić.

Atraktivnim blizankama redovito se upucavaju, bilo to u Njemačkoj ili Hrvatskoj, ali ljubav im trenutačno nije visoko na listi prioriteta.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Anzeige Dress by @fashionnova ! FEED YOUR MIND WITH SUCCESS! #novababe #vibes #success

Objavu dijeli JAKIC TWINS OFFICIAL (@jakictwins)

''Nismo u vezama niti smo zaljubljene. Želimo se usmjeriti prema obvezama na fakultetu i poslu. Planiramo našu modnu marku proširiti na sve strane da se može nabaviti svugdje u svijetu. Naš brend već se sad može naručiti u Hrvatskoj i u BiH, a za budućnost imamo velike planove. No prvo treba završiti fakultet, a onda ćemo se skroz ubaciti u marketinške vode'', nastavljaju s pričom simpatične blizanke.

Prije nekoliko mjeseci blizanke su privukle pozornost njemačke javnosti kad je izašao video u kojem igraju nogomet s igračem Kölna. Djevojke su uspješno žonglirale s francuskim veznjakom Vincentom Koziellom (23), a nakon toga je njihova popularnost u stalnom rastu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ganz netter Nachmittagskick. @vincentkoziello #Koziello #Köln #Bundesliga #Football #Futebol #SPOX ( @vincentkoziello)

Objavu dijeli SPOX.com (@spox.com)

''Jako smo zadovoljne životima koje vodimo u Njemačkoj. Naravno, lijepo je kad sebi možete priuštiti neke male luksuze, poput automobila, vlastitog financiranja fakulteta, tu i tamo kojeg godišnjeg odmora. Ali nismo rasipne, uvijek pokušavamo i uštedjeti nešto novca'', kažu nam poduzetne blizanke.

Blizanke su jedna drugoj najbolje prijateljice, gotovo svaku minutu u danu provode zajedno i u tome uživaju. Jedna bez druge jednostavno ne bi mogle, piše 24 sata.

''Baš nikad se ne svađamo. Nismo taj tip. Uvijek imamo isti ukus i isto mišljenje o nekim stvarima. Naravno, postoje drugi blizanci koji žele biti različiti i drugačiji jedni od drugog, ali to kod nas nije slučaj. Mi se uvijek vidimo i funkcioniramo kao skladan tim'', pričaju u jednom glasu sestre Jakić i odmah nastavljaju:

''Nas dvije dijeli samo 13 minuta. Samo tad nismo bile zajedno''.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Thank you @fashionnova Live a life you will remember! #novababe #memories

Objavu dijeli JAKIC TWINS OFFICIAL (@jakictwins)

Na pitanje kako ih poznanici i prijatelji mogu razlikovati, sestre i na to imaju spreman odgovor.

''Pa ne razlikuju nas. Ne mogu nas razlikovati, jer smo baš uvijek zajedno'', kažu nam ove zgodne mlade dame.

Ovih dana provode se po Jadranu i hvataju posljednje zrake sunce pred povratak u Njemačku. A onda, za sestre slijede nove radne pobjede.

''Jako smo zahvalne na svemu što imamo i što smo postigle. Sretne smo što smo uspješne, ali tu smo jedna za drugu i kad ne ide sve najbolje. Uvijek treba biti zahvalan'', kažu sestre i prenose pozdrave svim hrvatskim obožavateljima, kojih će, nadaju se, biti sve više.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Anzeige Set by @fashionnova ! Take the risk or miss the chance! #novababe #believer #

Objavu dijeli JAKIC TWINS OFFICIAL (@jakictwins)

''Ako nas ne vidite neko vrijeme, to samo znači da nešto novo pripremamo. Sanjajte o nečemu velikom, vjerujte u to, a onda izgradite to. Zahvalite se Bogu i uvijek se smiješite'', poručila su za kraj ova dva bisera hrvatske dijaspore.

Kopirati
Drag cursor here to close