Premijera 'Posljednjeg Srbina'

Severina odbrusila novinarki: 'Vi ste uvijek htjeli biti voditeljica ili...?'

'Vaša uloga je mala, glumite Talijanku', pitala je potom novinarka. 'Mala, ali bitna! Ja sam im najvažnija, ne mogu bez mene', podvukla je Seve.
Lifestyle / Zabava | 26. 02. 2019. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novinarka Maja Oštro Flis u ponedjeljak navečer se u emisiju RTL Danas javila izravno sa zagrebačke premijere filma 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj' na koju su stigla brojna poznata lica, među njima i Severina Kojić, s kojom se gotovo - porječkala, piše Slobodna Dalmacija.

Prvo ostvarenje u žanru 'zombi horor komedije', kako je film najavio redatelj Predrag Ličina, izazvalo je neviđeni interes kod publike, a premijera sama ugostila mnoge zvijezde koje su sitnim ulogama prvi put 'bljesnuli' kao glumci.

U tom smjeru krenula je i Oštro Flis koja je Severinu najavila kao 'poznatu pjevačicu koja ima epizodnu ulogu u filmu'. Upitala ju je je li se dvoumila kada je dobila redateljev poziv da nastupi u filmu.

Foto: Cropix / Premijera filma 

'Nimalo. Predrag je radio neke od mojih najljepših spotova i mi smo prijatelji od tad. Rekla sam da pristajem, nisam znala ni scenarij ni išta... Zato što volim njegov humor, mislim da je ovo jedan od najduhovitijih filmova u zadnje vrijeme koji se desio, imala sam sreću gledati ga kući. Htjela sam reći mužu pusti ga još jedanput, jedva ga čekam sad ponovno gledati', oduševljeno je odgovorila Splićanka na prvo pitanje, no kasnije je oduševljenje splasnulo.

'Vaša uloga je mala, glumite Talijanku', pitala je potom novinarka.

'Mala, ali bitna! Ja sam im najvažnija, ne mogu bez mene', podvukla je Seve.

Kasnije je prokomentirala i kako je sasvim zadovoljna ulogama koje su ostvarili njen suprug Igor i menadžer Tomica Petrović, da bi je na kraju RTL-ova novinarka priupitala i je li teže glumiti ili pjevati, tj. koliko je izazovno glumiti.

'Ja mislim da oni samo imaju duže prakse. Da svi ljudi imaju svoje uloge i glume... Vi ste uvijek htjeli biti voditeljica ili...?'

'Pa više-manje da. Novinarka, ne voditeljica', odgovorila je Flis.

'Imamo sreće da se bavimo onim što volimo. Koje je ono bilo pitanje', uzvratila joj je zatim nasmijana Seve i požalila se na buku oko njih.

'Nema veze, ionako nam je iscurilo vrijeme', snašla se reporterka i završila s prilogom, piše Slobodna.

Kopirati
Drag cursor here to close