U ime mafije

Severina na naslovnoj strani novog romana tvorca Alana Forda

''Hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva'', istaknula je Severina.
Lifestyle / Zabava | 26. 04. 2021. u 07:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Severina izašla je na naslovnici knjige “U ime mafije” Maxa Bunkera, tvorca poznatog stripa “Alan Ford”, točno na njen 49. rođendan.

Na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila. Jedan je crtež njenog sina, a drugi što se našla na naslovnici knjige slavnog Bunkera.

Otkrila je i kako je došlo do suradnje.

''Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće Sandorf da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca… Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€'', napisala je pjevačica.

Kako je rekla, njena ekipa, sa kojom snima i novi album, je snimala nekoliko dana.

''Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj haljini na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucam od djetinje sreće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući Sandorf. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva'', istaknula je Severina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kopirati
Drag cursor here to close