Glavni glumac

Serija ''Lud, zbunjen, normalan'' ostaje bez Faruka

Naime, Senad Bašić (50), koji je od prve sezone glumio Faruka, odlučio se oprostiti od serije.
Lifestyle / Zabava | 27. 08. 2018. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove će se jeseni snimati jedanaesta sezona serije 'Lud, zbunjen, normalan', a kako prenosi Dnevni avaz, novi će se nastavci snimati bez jednog od dosadašnjih glavnih glumaca.

Naime, Senad Bašić (50), koji je od prve sezone glumio Faruka, odlučio se oprostiti od serije, a objasnio je i zašto se neće pojaviti u novih 36 nastavka.

''Prije dvije godine Nova TV je došla i naručili su 36 epizoda da bi ih ukupno bilo 300. Onda sam tražio od izvršne produkcije da se promjeni tekst ugovora za tih novih 36 epizoda, kako bih imao zakonom regulirano u 50 godina barem neko od prava. Ipak, nije bilo volje da se išta mijenja'', objasnio je glumac svoju odluku, piše 24sata.hr.

Iako je bio na obiteljskom odmoru u Njemačkoj iskoristio je priliku i u razgovoru ostatku ekipe poželio sreću.

''Želim autorskoj, glumačkoj, producentskoj i tehničkoj ekipi da s novim epizodama naprave još veći uspjeh nego što je serija imala do sada bio'', poručio je.

Do sada se snimilo 11 sezona sitcoma 'Lud, zbunjen, normalan' na čelu s popularnim dvojcem, scenaristom Feđom Isovićem (53) i redateljem Elmirom Jukićem (47).

Iz sezone u sezonu mijenjali su se likovi, a ostajala su tri glavna, Izet Fazlinović, kojeg glumi Mustafa Nadarević (75), Faruk, čiji lik je utjelovio Senad Bašić, i Damir, kojeg igra Moamer Kasumović (36).

Dok se Faruk povlači iz ovog projekta, vraćaju se Čombe i Šefika, koje tumače Miraj Grbić (42) i Jasna Žalica (50).

Kopirati
Drag cursor here to close