(Ne)prijatelji

Šerbedžija odgovorio na Štulićev napad: 'Ako Johnny kaže da se nismo družili, onda se nismo družili'

U svojoj reakciji Šerbedžija je izjavio da je prema Štuliću uvijek osjećao "lijepo i iskreno prijateljstvo" i da mu je žao ako je to bilo samo s njegove strane.
Lifestyle / Zabava | 12. 11. 2018. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rade Šerbedžija je reagirao na izjavu Branimira Johnnyja Štulića da nikada nije bio prijatelj s njim i da se nisu družili, kao i da koristi njegove pjesme bez suglasnosti. U svojoj reakciji za N1 Šerbedžija je izjavio da je prema Štuliću uvijek osjećao "lijepo i iskreno prijateljstvo" i da mu je žao ako je to bilo samo s njegove strane.

Naime, Šerbedžija je na konferenciji za novinare objasnio da već tradicionalna turneja njegovog orkestra 'Zapadni kolodvor' nosi ime poznate pjesme Branimira Štulića 'Meni se dušo od tebe ne rastaje', koju je, kako je priopćio, Štulić napravio za njegovu predstavu 'Hrvatski slavuj' iz 1989. godine.

'Sada mu, naslovom ovog koncerta šaljem poruku kao starom prijatelju', rekao je Šerbedžija na konferenciji za novinare.

Reagirajući nakon konferencije za medije, Štulić je priopćio da nikada nije bio prijatelj sa Šerbedžijom, da se nikada nisu družili, kao i da pjesmu 'Meni se dušo od tebe ne rastaje' nije napravio za Šerbedžijinu predstavu, kao i da je on koristi bez njegove suglasnosti.

N1 je, povodom izjave poznatog glazbenika, zamolio Šerbedžiju za komentar.

'Ako Johnny kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pjesmu 'Meni se dušo od tebe ne rastaje' za predstavu 'Hrvatski slavuj' Borislava Vujčića, koju sam režirao u proljeće 1990. u Dramskom kazalištu Gavella u Zagrebu, onda mi nikada nije dao tu svoju pjesmu. I moja predstava nije počinjala s 'Meni se dušo od tebe ne rastaje'. Ako kaže da nismo šetali zagrebačkom Ilicom, ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo nikada šetali pokislom Ilicom. I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada sjeo na avion i doletio za njegov koncert. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pjevali 'Jano mori, Jano mori, Jano dušo', onda nismo pjevali pjesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže', rekao je glumac.

'A ja kažem: Otkad sam upoznao Johnnyja zavolio sam njegove pjesme, cijelo to vrijeme osjećao sam prema njemu lijepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je, ako je to bilo samo s moje strane. Ja ću i dalje voljeti njegove pjesme jer one se ne mogu nego voljeti', dodao je Šerbedžija.

Kopirati
Drag cursor here to close