Stihovi pjesme

Selena Gomez servirala osvetu Bieberu

U pjesmi "Lose You To Love Me" Selena u jednom stihu govori: "Obećao si mi svijet i pala sam na to. Stavila sam te na prvo mjesto i obožavao si to", a stih koji odaje da je upravo bivšoj ljubavi posvetila pjesmu je: "Za dva mjeseca si nas zamijenio.
Lifestyle / Zabava | 25. 10. 2019. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Selena Gomez odlučila je da je idealno vrijeme za serviranje osvete, te je novu pjesmu posvetila Justinu Bieberu koji joj je slomio srce nakon što je dva mjeseca od prekida našao svoju srodnu dušu te se požurio i vjenčati.

Selena Gomez (27), u 24 sata servirala je svijetu dvije pjesme, a njezini obožavatelji prepoznaju da ih je posvetila bivšim dečku Justinu Bieberu s kojim je provela šest godina u vrlo dinamičnoj ljubavnoj vezi. Najprije je objavila emotivnu balade 'Lose You to Love Me', a onda i pjesmu "Look At Her Now".

U pjesmi  "Lose You To Love Me" Selena u jednom stihu govori: "Obećao si mi svijet i pala sam na to. Stavila sam te na prvo mjesto i obožavao si to", a stih koji odaje da je upravo bivšoj ljubavi posvetila pjesmu je: "Za dva mjeseca si nas zamijenio. Kao da je bilo lako."

Video: Selena Gomez - Lose You To Love Me (Official Video)

Naime, Justin je nakon samo dva mjeseca od njihovog prekida sa Selenom prohodao s Hailey Baldwin, a onda se za nju u rujnu 2018. i vjenčao, prenosi portal Gloria.hr.

Hailey je uzvratila Instagram Storijem u kojoj je screenshotom dala do znanja da trenutno sluša pjesmu 'I'll kill you' (Ubit ću te), pjevačice Summer Walker, i svima je odmah bilo jasno što to znači. Komentari podrške Seleni, a s druge strane i sretnom bračnom paru, pljušte na sve strane.

Selena i Justin Bieber bili su u turbulentnoj vezi od 2011. godine do 2017. godine. Justin je navodno varao Selenu što je i bio razlog njihovih trzavica. Upravo zato obožavatelji nagađaju kako se Selena u novoj pjesmi obračunava sa svojim bivšim koji je trenutno u sretnome braku s Hailey Baldwin.

Kopirati
Drag cursor here to close