Ispekao zanat

Sean Connery poput Jamesa Bonda: Preživio uragan Dorian bez ogrebotine!

"Mi smo oboje dobro. Imali smo sreću u usporedbi s mnogim drugima, jer nastala šteta ovdje nije velika. Pripremili smo se za ovu situaciju, znali smo dobro što nam je činiti", izjavio je Sean Connery.
Lifestyle / Zabava | 09. 09. 2019. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: CAMERA PRESS/Wattie Cheung/Redux / Sean Connery ispred svoga doma na Bahamima

Čudovišni uragan Dorian, s vjetrovima do 320 km/h koji pomeli sve pred sobom, načinio je užasnu štetu na Bahamima.

Najgori su, dakako, gubitci ljudskih života, a smrtno je stradalo više od četrdeset ljudi, dok se za mnogima i dalje traga.

Među onima koji su bili izravno pogođeni Dorianom, bio je i glumac Sean Connery, koji živi na najnaseljenijem otoku arhipelaga, New Providenceu.

Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima o tajnom agentu Jamesu Bondu, proslavio je za vrijeme ove oluje svih oluja svoj 89. rođendan.

Connery je za Scottish Daily Mirror potvrdio da su on i njegova supruga Micheline dobro, ali da su oko njih posvuda vidljive razorne posljedice snažnog uragana.

"Mi smo oboje dobro. Imali smo sreću u usporedbi s mnogim drugima, jer nastala šteta ovdje nije velika. Pripremili smo se za ovu situaciju, znali smo dobro što nam je činiti", izjavio je Sean Connery.

Dovoljno je kazati kako je uragan uništio najmanje 20.000 kuća da bi se spoznale razmjere ove katastrofe na Bahamima.

Ovaj najpoznatiji škotski glumac na Bahame je doselio devedesetih godina, a očito je kako se već izvrsno snalazi glede zaštite od razornih uragana koji redovito haraju ovim područjima.

Kaže kako su se on i supruga zabarikadirali u svojoj vili, osigurali prozore i vrata, a sve predmete iz okućnice prebacili na sigurno. U tome im je pomoglo iskusno osoblje koje održava njihovo domaćinstvo i koje vrlo dobro zna ćudi prirode u arhipelagu sa 700 otoka.

Otok New Providence udaljen je 90 kilometara od Great Abacoa, otoka koji je najviše stradao u bijesu uragana Dorian. Bez krova nad glavom ukupno je ostalo 70.000 ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close