Whiskey i Lulu

Schwarzenegger hrani ljubimce u samoizolaciji: Ostanite doma, ne izlazite!

Dakako, Terminator nije propustio napomenuti nam kako je redovno pranje ruku vrlo poželjno. Naime, kaže kako je tu tehniku pokušao pokazati i svome psu.
Lifestyle / Zabava | 16. 03. 2020. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Arnold Schwarzenegger priznaje kako se nalazi u najboljem društvu

Dok nam sa svih strana dolaze upute i smjernice kako se nositi u trenutnoj situaciji s korona virusom, svoju je poruku podijelio i bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Schwarzenegger (72).

Na Instagram profilu je obožavatelje videom pozvao savjetovao da ostanu kod kuće, dok hrani svoga ponija i magarčića, Whiskeya i Lulu.

"Ostanite kod kuće što je više moguće. Slušajte stručnjake, to ćemo zajedno riješiti. Važno je da ostanete kod kuće jer je stupio policijski sat. Nikome iznad 65 godina u Kaliforniji nije dopušteno izlaziti iz kuće. I to je ono što radimo: ne izlazimo u restorane, ne idemo ni na kakva događanja. Samo jedemo s Whiskeyem i Lulom i dobro se zabavljamo. Pogledajte kako su nasmiješeni", rekao je glumac dok je mrkvom hranio ponije s kojima provodi vrijeme u samoizolaciji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Dakako, Terminator nije propustio napomenuti nam kako je redovno pranje ruku vrlo poželjno. Naime, kaže kako je tu tehniku pokušao pokazati i svome psu.

"Pokušao sam pokazati Cherry kako pravilno oprati ruke. Ali mislim da ćete više pažnje posvetiti vi nego on. Pazite na sebe. Operite ruke".

Foto: Instagram / Slavni glumac obožava svoju 'ergelu'

Njegovi su obožavatelji komentirali video koji je objavio i pohvalili njegove riječi i potporu. Uz to, dobro su se nasmijali, a neki su ga pitali i kako nabavlja hranu s obzirom na to je u samoizolaciji.

Bivši Mr. Universe i bivši guverner Kalifornije inače obožava životinje, a za sebe tvrdi i da je 99 posto vegan.

Uz ponija i magarčića, Schwarzenegger ima i spomenutog psića Cherryja, za kojeg kaže da je udomljen i da je jako opasan.

Kopirati
Drag cursor here to close