Nestanak iz javnosti

Schumacherova menadžerica otkrila koja je bila njegova tajna želja prije nesreće

Jedan od Michaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju te da sjedi u invalidskim kolicima i plače.
Lifestyle / Zabava | 03. 12. 2018. u 22:30 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

independent.co.uk / 

O zdravstvenom stanju zvijezde Formule 1 Michaela Schumachera fanovi vijesti dobivaju na kapaljku, a njegova je menadžerica Sabine Kehm otkrila razlog za to.

"Mediji općenito nisu imali priliku izvještavati o Michaelovom i Corinninom privatnom životu. Primjerice, kad je bio u Švicarskoj, on je bio samo još jedna privatna osoba. U jednom dugom razgovoru Michael mi je rekao: 'Ne moraš me zvati sljedeće godine, povlačim se iz javnosti.' Mislim da je to bio njegov tajni san, da jednog dana samo nestane. Upravo zbog toga i danas želim poštovati njegove želje i ne želim da o njemu bilo što procuri u javnost", prenosi njene riječi Mirror.

Nedavno je u javnost procurilo pismo Michaelove žene u kojem je njemačkom glazbeniku zahvalila na pjesmi koju je posvetio njenom suprugu, a to je jedna od rijetkih prilika kad je progovorila o njemu.

Jedan od Michaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju te da sjedi u invalidskim kolicima i plače.

Pretpostavlja se da se Schumacher trenutno nalazi pod paskom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Geneva u Švicarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close