Postoji li iranska Angelina Jolie?

Sahar Tabar: Cura koja se genijalno našalila sa svjetskim medijima

Sahar Tabar je promjene koje su se događale na njezinu izgledu - sama radila! Dakle, nije bio u pitanju skalpel estetskog kirurga nego običan Photoshop!
Lifestyle / Zabava | 09. 12. 2017. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad se pojvila slika iranske Angeline Jolie, koja je navodno imala 50 operacija kako bi izgledala slično slavnoj glumici, odmah je bilo jasno da u čitavoj priči najmanje jedan dio ne odgovara stvarnosti.

Svjetski mediji su zaključili - pa, naravno, sama djevojka Sahar Tabar (19) više ne izgleda kao što je nekad stvarno izgledala!

I tako je nastao mit o žrtvi koju je Sahar podnijela kako bi izgledala kao svoj filmski uzor: operacije, izgladnjivanje na 40 kilograma tjelesne težine i slično.

Međutim, kako je za Sputnik News ispričala Sahar Tabar, promjene koje su se događale na njezinu izgledu - sama je radila! Dakle, nije bio u pitanju skalpel estetskog kirurga nego običan Photoshop!

"Jedno vrijeme postavljala sam slike na kojima sam svoje lice predstavljala u sve smješnijim oblicima, kao neku vrst osobnoga izričaja. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice", ispričala je Sahar.

Na Instagramu je postavila svoju stvarnu sliku, uz sliku sebe kao Angeline Jolie iz Photoshopa.

"Jako sam se zabavljala kad su o tome pisali, jer moj cilj nije izgledati kao netko drugi", kaže ova Iranka čija je šala više nego uspjela.

Suvremeni mediji, pohlepni za klikovima, zinuli na sve veći marketinški kolač, laka su meta, očito je, čak i šaljivdžijama iz ''kućne radinosti''.

Drag cursor here to close