Vrtovi lagune

Pitate se kakve veze ima Safet Zec s novim parfemom kompanije Hermes?

'Christine Nagel, parfimerka kuće Hermès, krenula je u legendu u potrazi za tajanstvenom baštom koju je engleski voditelj izgradio na vodi i našla je'
Lifestyle / Zabava | 20. 02. 2019. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuska kompanija Hermès predstavila je novi parfem Un Jardin sur la Lagune (Vrtovi lagune), a ilustraciju vrta na kutiji izradio je naš proslavljeni umjetnik Safet Zec.

“Zadovoljstvo nam je otvoriti vrata našeg novog vrta: Vrtovi na laguni – Jardin sur la Lagune će nas odvesti u Veneciju i otkriti čaroliju skrivenog mjesta iza kamenog zida. Christine Nagel, parfimerka kuće Hermès, krenula je u legendu u potrazi za tajanstvenom baštom koju je engleski voditelj izgradio na vodi i našla je. Obična bašta u kojoj je priroda oduzela sva prava na divljinu. Vegetacija je preživjela test vremena, a vjetar i slane vode ostavile su na njoj kristalne naslage”, piše portal Harpersbazaar.cz.

Foto: Bosonoga.com / Un Jardin sur la Lagune

Za svoju prvu kompoziciju u nizu vrtova, Christine Nagel je stvorila slatki, osebujni miris s malo nostalgije u kojoj ne osjeća tugu. Postepeno gubi tonove drva i sanjiv morski povjetarac koji miriše na sol. Pittosporum, đurđevak i magnolija.
Kopirati
Drag cursor here to close