Tko se kome dopada(o)?

Sad se vidi, sad se zna: Ryan Gosling bio zacopan u Britney Spears

Britney Spears tada nije primjećivala Ryana Goslinga, jer se svima njima više dopadao kovrčavi dečko Justin Timberlake, kako Britney tako i samoj Christini.
Lifestyle / Zabava | 29. 04. 2018. u 23:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanadski glumac Ryan Gosling započeo je svoju karijeru devedesetih godina prošloga stoljeća kao tinejdžer u čuvenom rasadniku talenata Disney Channel.

Osim njega, iz tog su ''inkubatora'' došle i današnje velike glazbene zvijezde Britney Spears, Christina Aguilera i Justin Timberlake. Svi oni nastupali su 1993. u projektu 'Mickey Mouse Club'.

Upravo je Aguilera nedavno otkrila u koga je Gosling bio do ušiju zaljubljen. Nastupajući u programu 'Carpool Karaoke Primetime Special' Jamesa Cordena, pjevačica je kazala kako se Britney ludo dopadala Ryanu.

"Poznajem Ryana jako dobro. U to vrijeme ludo je bio zaljubljen u Britney. Barem ja tako vjerujem", kazala je Christina Aguilera.

Međutim, ona pojašnjava kako Britney Spears tada nije primjećivala Ryana Goslinga, jer se svima njima više dopadao kovrčavi dečko Justin Timberlake, kako Britney tako i samoj Christini.

Kasnije se kolo sreće okrenulo i na Goslingovu stranu, jer je s porastom popularnosti stasitog Kanađanina rastao i interes žena za njega. Već duže je Gosling u vezi s glumicom Evom Mendes, jednom od najljepših žena Hollywooda.

Ryan Gosling je zauvijek ostao zahvalan Disney Channelu za pruženu priliku, jer je već s 15 godina ušao u posao, a to mu je omogućilo da svojoj samohranoj majci već tada financijski pomaže.

"Da sam tada morao plesati kao djevojčica, ja bih to činio", kaže 37-godišnji Gosling, napominjući da bi njegov život vjerojatno drukčije krenuo bez te životne šanse. Vjeruje da bi danas, kao i njegova majka tada, novac za život zarađivao u nekoj tvornici.

 

major throwback- Ryan Gosling and Justin Timberlake.

A post shared by RYAN GOSLING ARMY (@ryangoslingarmy) on

Kopirati
Drag cursor here to close