Uči, sine, samo uči

Ronaldov sin će ići u školu koju pohađa i princ George?

Mališan iz kraljevske obitelji ide u čuvenu školu Thomas Battersea, koju pored njega pohađa još 630 učenika životne dobi do 13 godina.
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2018. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznat po svome raskošnom životu, kakav dolikuje superzvijezdi, nogometaš Reala Cristiano Ronaldo (32) želi da njegov najstariji sin Cristiano Jr. (7) dobije samo najbolje.

U tom smislu peterostruki dobitnik Zlatne lopte je tijekom studenoga prošle godine boravio u Londonu, s ciljem da se raspita o mogućnostima upisa svoga sina u elitnu školu. I to ne u bilo koju iz gornje lige...

Kako piše „Mirror“, Ronaldo planira upisati svoga sina u istu školu koju pohađa i kraljević George, 4-godišnji sin princa Williama i vojvotkinje Kate. Iako je još u uzrastu za dječji vrtić, George je u rujnu 2017. krenuo u školske klupe.

Mališan iz kraljevske obitelji ide u čuvenu školu Thomas Battersea, koju pored njega pohađa još 630 učenika životne dobi do 13 godina.

Logika starijeg i mlađeg Cristiana Ronalda je - ako je ta škola dovoljno dobra za Williama i Kate, onda je i za nas.

Mali Ronaldo bi na taj način dobio englesko osnovno obrazovanje, po cijeni od 20 tisuća eura po školskoj godini, a ta je škola ujedno i ulaznica za koledž u Etonu, kojeg je pohađao i princ William.

Kopirati
Drag cursor here to close