Legendarni bivši nogometaš

Ronaldinho u Paragvaju uhićen s lažnom putovnicom

U četvrtak u 8 sati po lokalnom vremenu trebali bi imati saslušanje gdje će se očitovati o cijelom slučaju.
Lifestyle / Zabava | 05. 03. 2020. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni bivši nogometaš Ronaldinho (39) i njegov brat Roberto (49) uhićeni su u srijedu u Paragvaju nakon što su im pronašli lažne paragvajske putovnice, piše La Nacion. Braći Morreira oduzete su brazilske putovnice nakon što su prekršili propise o zaštiti okoliša nezakonitom gradnjom zamke za ribe na jezeru Guaiba još 2015., na mjestu koje je zaštićeno.

U studenom 2018. izrečena im je kazna od 2,5 milijuna dolara, a nakon što je nisu platili, vrhovni sud zabranio im je da napuste zemlju.

No Paragvajci su ih pozvali na druženje u jedno odmaralište, Hotel Yacht y Golf Club u glavnom gradu Asunciónu gdje su trebali imati nekoliko javnih nastupa, govoriti o zdravlju djece, predstaviti knjigu "Životni genij" i družiti se s navijačima, a oni su se odazvali i prekršili zakon.

U četvrtak u 8 sati po lokalnom vremenu trebali bi imati saslušanje gdje će se očitovati o cijelom slučaju.

''Turizam je jako važan za stvaranje poslova i poboljšanje našeg imidža na međunarodnom nivou'' rekao je nedavno Ronaldinho, kojega je brazilska turistička zajednica imenovala za ambasadora.

Osvojio je Zlatnu loptu 2005., a Fifin igrač godine bio je 2004. i 2005. U bogatoj igračkoj karijeri osvojio je Ligu prvaka, La Ligu, Serie A i Copu Libertadores. Sad se mora suočiti s nekim drugim stvarima, prenose 24 sata.hr

Kopirati
Drag cursor here to close