27. srpnja

Romeo Nikolić za Bljesak: ''Koncertom ću se zahvaliti prijateljima''

''Koji je način moje zahvale, nego pjesmom'', rekao je Nikolić za Bljesak.info, te dodao kako će ta večer biti ''večer Romea Nikolića i prijatelja - za prijatelje''
Lifestyle / Zabava | 23. 07. 2018. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Romeo Nikolić, pobjednik ovogodišnje sezone glazbenog showa ''Nikad nije kasno'', 27. srpnja u restoranu Radobolja održat će koncert kao znak zahvalnosti za podršku tijekom natjecanja.

''Koji je način moje zahvale, nego pjesmom'', rekao je Nikolić za Bljesak.info, te dodao kako će ta večer biti ''večer Romea Nikolića i prijatelja - za prijatelje''.

Ovaj 62-godišnji Mostarac za vrijeme našeg poziva boravio je u Dalmaciji gdje ima nastupe i priznao kako se nakon pobjede u showu broj nastupa povećao.

''Ima dosta gaža. Stalno sam negdje na putu'', rekao je Nikolić, a dobiva ponude za nastupe i 'preko bare', u Kanadi, Americi i Australiji. ''Posla ima, radi se'', dodao je.

Nikolić, uz nastupe sa bendom, sudjeluje i turneji sa kolegama ''Pravih zvijezda'', gdje sa još nekoliko pjevača nastupa širom bivše Jugoslavije te vjeruje kako će se i Mostar naći u gradovima koje će posjetiti.

Odmah na jesen, Nikolić kreće sa snimanjem nove pjesme u produkciji Granda, a otkrio je kako je dobio ponudu za još jednu pjesmu.

Mostarca smo mogli slušati i u nedjelju na platou ispod Starog mosta povodu obilježavanja Europske godine kulturne baštine te 14. godišnjice završetka obnove Staroga mosta i upisa Mostara na UNESCO-ovu listu. ''Bilo je baš divno. Lijepa noć'', rekao je Nikolić za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close