Dečko naprosto ''smoren''

Rita Ora: Kosovka djevojka prekinula vezu s glumcem Andrewom Garfieldom

Navodno je problem bila i činjenica da je pjevačica krenula na turneju po Australiji, što je paru dodatno otežavalo stvari....
Lifestyle / Zabava | 07. 03. 2019. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rita Ora prekinula je kratku romansu s holivudskim glumcem Andrewom Garfieldom, poznatim i po višegodišnjoj vezi s mladom Oskarovkom Emmom Stone.

Očito ova 28-godišnja pjevačica nikako da nađe mirnu ljubavnu luku.

Iako par nikada nije potvrdio svoju vezu, nekoliko su puta viđeni zajedno, a romansu je prekinuo glumac s obrazloženjem da "želi voditi privatniji život". Prema pisanju britanskog The Daily Maila, pjevačica je ostala slomljeng srca.

Njihova veza trajala je tek 4 mjeseca, no bliski izvori pjevačici tvrde da joj je teško, jer su provodili puno vremena zajedno, uključujući i Božić.

"Božićne su praznike proveli zajedno i doista je mislila da je među njima sve u redu. Njezina karijera se razvija odlično i ona živi u središtu pozornosti, no Andrew želi živjeti život daleko od bliceva fotoaparata."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Sydney I had so much fun thank you for coming to party with us tonight you were all dressed so amazingly!! Happy Mardi Gras!!!  @blairbbrown

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Pjevačica se trudila držati njihovu vezu podalje od društvenih mreža, no ništa nije moglo promijeniti njegovo mišljenje. Navodno je problem bila i činjenica da je pjevačica krenula na turneju po Australiji, što je paru dodatno otežavalo stvari.

Tako je mlada pjevačica albanskij korijena još jednom ostala sama, a u prošlosti su na slični način završile i njezine romanse s Lewisom Hamiltonom, Robom Kardashianom, Calvinom Harrisom, Rickyjem Hilfigerom i Andrewom Wattom.

S druge strane, Andrew je 5 godina bio u vezi s Emmom Stone s kojom je prekidao nekoliko puta, no par je uvijek našao način kako da se pomiri, sve do konačnog prekida 2015. godine. Emma je trenutno u sretnoj vezi s Daveom McCaryjem, redateljem humorističnog programa showa "Saturday Night Live" kojeg ljubi od sredine 2017. godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

@vanityfair @markseliger

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Kopirati
Drag cursor here to close