Sredozemno more

Richard Gere obišao migrante na blokiranom spasilačkom brodu

Šezdesetdevetogodišnji glumac unio je gajbe s voćem na palubu i razgovarao je s nekoliko migranata koji su pobjegli iz ratom zahvaćene Libije u trošnim brodicama krijumčara ljudima prije nego što su spašeni.
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2019. u 16:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Richard Gere obišao je u petak migrante na palubi humanitarnog broda koji duže od tjedan dana pluta na Sredozemnom moru.

Hollywoodska zvijezda dovezla je brodicom hranu i ostale potrepštine za 21 osobu na palubi Open Arms, spasilačkog broda u međunarodnim vodama u blizini talijanskog otoka Lampedusa, koji je blokiran na moru nakon što mu je uskraćen ulazak u luke u Italiji i na Malti.

Šezdesetdevetogodišnji glumac unio je gajbe s voćem na palubu i razgovarao je s nekoliko migranata koji su pobjegli iz ratom zahvaćene Libije u trošnim brodicama krijumčara ljudima prije nego što su spašeni. Gere je zatražio od svijeta ''da nas podrži ovdje u Open Arms i pomogne ovim ljudima, našoj braći i sestrama''.

Druge europske zemlje tek trebaju odgovoriti na zahtjev humanitarne skupine za rješenjem teške situacije sa spailačkim brodom, prenosi Associated Press.

Kopirati
Drag cursor here to close