Dovezli se do kraja

Ric Ocasek i Paulina Porizkova objavili da se se razveli još prošle godine

Njih dvoje upoznali su se 1984. za vrijeme snimanja spota za pjesmu "Drive", vjerojatno najveći hit grupe Cars. Kao 19-godišnji mode, Paulina je tada imala glavnu ulogu u spotu, ali je planula i ljubav između nje i pjevača Carsa.
Lifestyle / Zabava | 04. 05. 2018. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Ric Ocasek (74) i bivši model i glumica Paulina Porizkova (53) razveli su se nakon 28 godina braka, objavio je ovaj poznati par.

"Ric i ja smo se razišli prošle godine u dobrim odnosima", objavila je Porizkova Instagramu.

"Fotografije naše obiteljske sreće su doista fotografije sretne obitelji, ali mi više nismo par", napisala je.
Kako bi sve detaljnije opisala, koristila se ''prometnim'' metaforama, kao što su "dobro izgrađen automobil", "bicikl koji više ne pedala skladno" i tome slično.

Njih dvoje upoznali su se 1984. za vrijeme snimanja spota za pjesmu "Drive", vjerojatno najveći hit grupe Cars. Kao 19-godišnji mode, Paulina je tada imala glavnu ulogu u spotu, ali je planula i ljubav između nje i pjevača Carsa, Rica Ocaseka, koji je tada bio u braku s prvom suprugom Suzanne.

Video: The Cars - Drive (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Od 1989. njih dvoje su živjeli u bračnoj zajednici, a imaju dvoje djece. Paulina naglašava kako oni i dalje ostaju kao obitelj stabilni, jer i dalje zajednički mogu sve postići.

Zbog međusobnog respekta i respekta prema djeci, neće davati bilo kakva dodatna priopćenja, kazao je bivši slavni par.

Inače, Paulina Porizkova igrala je u nekoliko popularnih filmova, a među ostalima i u ostvarenju Arizona Dream (1993) Emira Kusturice. Na strani Toma Sellecka igrala je u filmu Alibi za ubojstvo (1989), te još nekim filmovima i serijama, primjerice uloga u Kućanicama (2010.).

 

 

Objavu dijeli Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Kopirati
Drag cursor here to close