Ne da Waha svoga Francka

Ribéryjeva supruga Wahiba obrušila se na kritičare zlatnog kotleta

"Umjesto da gledate što je gospodin Ribery večerao , pogledajte ''žute prsluke'', oni se žale na puno važnije osobe koje rasipaju novac,", poručuje razjarena Wahiba.
Lifestyle / Zabava | 05. 01. 2019. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su mediji objavili kako je istaknutu francuski nogometaš Franck Ribéry (35) u Dubaiju uživao u slasnom odresku od 1.200 eura, na društvenim mrežama su mu neki zamjerili takvo rasipanje novca, napominjući kako su mnogi u svijetu još uvijek gladni.

Međutim, Ribéryjeva supruga Wahiba reagirala je na Instagramu na kritičke komentare, i to vrlo oštro.

"Ovo je samo jedan od primjera komentara koje dobivam. Ne brinite se, dobro smo. Raduje nas kad vidimo da nas pratite čak i u kuhinji. Poštedjet ću vas daljnjega, jer mi se povraća, vjerujte. Jadna Francuska ima toliko idiota i šupa**", napisala je razjarena Wahiba Ribéry na francuskom jeziku.

Inače, svjetski razvikani kuhar Nusret Gökce (Salt Bae) imao je u svom restoranu u Dubaiju mnoge poznate osobe iz sportskog, glazbenog, političkog i drugih oblasti javnog života. Tako su u njegovim odrescima uživali Lionel Messi, Paul Pogba, Gianni Infantino, Maradona,  DJ Khaled i niz drugih ''faca''.

Nusret Gökce ima 14 restorana diljem svijeta (između ostalog u Dubaiju, New Yorku, Miamiju, Istanbulu), a za Ribéryja je pripremio ''zlatni odrezak", odnosno probrani komad mesa pečen u zlatnoj ''košulji''.

Ribéryjev video u restoranu imao je, prema očekivanju, veliki broj pregleda, dok Salt Bae bilježi clipove i do 15 milijuna pregleda.

"Neka vam Bog pomogne pronaći zdraviji, više prijateljski i manje gnjevan stav od ovog koji imate. I sve to radi jednog kotleta. Umjesto da gledate što je gospodin Ribery večerao , pogledajte ''žute prsluke'', oni se žale na puno važnije osobe koje rasipaju novac,", poručuje razjarena Wahiba.

Inače, Franck Ribéry je s Bayernom do 10. siječnja na pripremama u Kataru. A kad je već tu, zašto ne kušati taj kotlet od 1.200 eura...

Video: SALTBAE WITH FRANK RIBERY
Kopirati
Drag cursor here to close