Natjecanje

Red Bull Dance Your Style: TikTok izazov za plesače iz cijelog svijeta

Prošle godine je mjesto u Svjetskom finalu, održanom u Parizu, izborila i Tuzlanka Melisa Činić, poznata kao SHZA, pobijedivši na bosanskohercegovačkom, a potom i na regionalnom finalu u Zagrebu.
Lifestyle / Zabava | 10. 11. 2020. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedno od najprestižnijih plesnih natjecanja na svijetu, Red Bull Dance Your Style, postavlja izazov za plesače svih stilova i iz svih kutaka planete: da do 15. studenog na TikToku demonstriraju svoje umijeće i izbore mjesto u velikom Svjetskom finalu natjecanja 2021. godine.

Od 2018. godine, Red Bull Dance Your Style je u više od 30 zemalja bio platforma na kojoj su ulični plesači mogli predstaviti svoje vještine u dvobojima jedan-na-jedan. Ove godine, iz svima dobro poznatih razloga - pandemije koronavirusa - neće biti turnira i natjecanja.

No, zato Red Bull Dance Your Style pred sve ljubitelje uličnog plesa, amatere i profesionalce, na TikToku postavlja plesni izazov u kojem mogu pokazati šta znaju i osvojiti jedno od mjesta u velikom Svjetskom finalu natjecanja naredne godine.

Prošle godine je mjesto u Svjetskom finalu, održanom u Parizu, izborila i Tuzlanka Melisa Činić, poznata kao SHZA, pobijedivši na bosanskohercegovačkom, a potom i na regionalnom finalu u Zagrebu.

U kultnoj pariškoj dvorani Bataclan je u prvoj borbi uvjerljivo 'natplesala' Italijana Nejia, da bi u dvoboju za prolaz u top 16 naišla na budućeg prvaka, Shinshana iz Nizozemske, koji je pobijedio tek nakon tijesnih produžetaka. SHZA se morala zadovoljiti neformalnom titulom 17. plesačice svijeta.

Video: SHZA nastup na Red Bull Dance Your Style Paris 2019

Evo kako možete sudjelovati u novom Red Bull Dance Your Style izazovu i - ko zna - možda ponoviti ili čak nadmašiti Melisin uspjeh od prošle godine:

1. Otvorite korisnički račun na TikToku.
2. Do 15. studenog postavite video trajanja do 30 sekundi sa vašim plesom na pjesmu ''Get Loose Now'' od Black Eyed Peas. Video označite tagom @RedBullDance i hashtagom #redbulldanceyourstyle.
3. Sudije će odabrati osam plesača koji će se u finalu natjecati uz još osam prethodno izabranih plesača sa pozivnicom. Pobjednika će odabrati publika putem glasanja na TikToku.
4. Od 25. studenog do 13. prosinca pratite profil @RedBullDance na TikToku i glasajte za plesača koji je po vama bio najbolji u finalu 2020. Pobjednik osvaja mjesto u svjetskom finalu natjecanja Red Bull Dance Your Style 2021.

Među sudijama su neka od najpoznatijih međunarodnih plesačkih imena, kao što su hip

Kopirati
Drag cursor here to close