Napao suprugu

Rajka Dujmića ponovno privela policija

Jutarnji list piše kako je Dujmića policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je prijetio te da ju je udario.
Lifestyle / Zabava | 06. 07. 2019. u 08:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rajko Dujmić (64), glazbenik i jedan od osnivača grupe Novi fosili, ponovno je prije par dana završio u Remetincu.

Jutarnji list piše kako je Dujmića policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je prijetio te da ju je udario. On je pak navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ne sjeća te da je bio jako pijan.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Jutarnji piše kako Dujmiću ovo inače nije prvi ovakav događaj u kojemu je bio prijavljen zbog napada na suprugu, međutim u ranijem postupku je bio pravomoćno oslobođen. Naime, prije četiri godine, u rujnu 2015. bio pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari.

U tome predmetu na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu mu je izrečen kazneni nalog kojim je osuđen na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, međutim, Dujmić se usprotivio tome nalogu te je nakon suđenja oslobođen.

Usprkos tome događaju Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri desetljeća su nakon događaja iz 2015. nastavili zajednički život te se činilo da je bračni par uplovio u mirne vode. U intervjuu koji je dala Jutarnjem listu nakon incidenta 2015. supruga je izjavila kako Rajka nije prijavila, no da su policiji pozvali susjedi.

"U panici sam povikala susjedima da zovu policiju, a sve kako bih izbjegla daljnji sukob. Vjerojatno bih tako reagirala da se ponovno nađem u istoj situaciji., rekla je Snježana koja je svojega tada pritvorenoga supruga u intervjuu branila, a na suđenju protiv njega odlučila je uzeti blagodat nesvjedočenja.

Nakon toga sve do nedavnoga novoga incidenta Dujmić je dao nekoliko intervjua u kojima je tvrdio kako je zadovoljan životom te se barem po medijskim istupima nije dalo nasluti da ima nekih problema.

Kopirati
Drag cursor here to close