Rade Šerbedžija

Hakirali mu Facebook profil

Prevaranti su ušli na profil glumca Rade Šerbedžije kako bi pokušali preko ove društvene mreže da prevare veći broj osoba.
Lifestyle / Zabava | 17. 10. 2020. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prevaranti su preko Facebooka iskoristili ime i lik glumca Rade Šerbedžije kako bi pokušali preko ove društvene mreže da prevare veći broj osoba.

''Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako sliči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se vise prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima. A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira'', rekao je Šerbedžija.

Šerbedžija čiju stranicu na Facebooku prati više od 90.000 ljudi, nažalost, nije usamljen slučaj kada su prevare na društvenim mrežama u pitanju, piše Dnevni avaz.

Čuveni glumac se često tijekom karantene oglašavao na Facebook stranici gdje redovno, na radost mnogih, recitira, pjeva, glumi ...

Kopirati
Drag cursor here to close