Voljelo se dvoje mladih

Prvi poljubac davno zaboravljen: Tko je s kim nekad ljubovao?

Davne 1989. godine dvije mlade, dolazeće glumačke zvijezde, Christina Applegate i Brad Pitt bili su jedno kraće vrijeme skupa. Applegate je vrlo brzo ''otkačila'' Pitta, jer je na MTV Awardsu te godine pronašla drugog momka.
Lifestyle / Zabava | 21. 03. 2019. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubavni život nekih slavnih osoba obilježen je za sva vremena, bilo skandalima i prljavim razvodima, bilo nekom posebno snažnom vezom o kojoj se pisalo i pričalo. U sjeni velikih ljubavi, često su ostajale one koje su bile manje ''razvikane'', što ne znači i manje strastvene ljubavi...

Ovo su neke od zaboravljenih ljubavi kojima jednostavno nije bilo suđeno.

Glumica Jennifer Aniston danas iza sebe ima dva apsolvirana braka i ponovno je single - kažu vrlo sretna. Ipak, većina će na spomen njezina imena automatski pomisliti na Brada Pitta, s kojim je Jennifer bila u najstrastvenijom i ujedno najkompliciranijoj vezi. Međutim, prije Pitta, ona bila u ljubavnoj vezi s glumačkim kolegom Tateom Donovanom.

Tate Donovan i Jennifer Aniston bili su devedesetih godina čak i vjereni, ali su se razišli 1998. godine. Zanimljivo je da su producenti serije "Prijatelji" samo nekoliko tjedana nakon prekida s Jennifer angažirali u toj kultnoj seriji - kao momka od Rachel koju je s uspjehom igrala Aniston. Bilo je to vrlo naporno snimanje za oboje glumaca, a Donovan je kasnije izjavio kako se nije nimalo dobro osjećao, jer upravo su on i Jennifer u stvarnome životu bili prekinuli svoju vezu.

Glumci Drew Barrymore i Luke Wilson također su u prošlosti imali svoju romansu. Ljubovali su od 1997. do 1999. godine, ali su nakon toga otišli na različite strane. Tako je Barrymore u međuvremenu ''uknjižila'' čak tri braka, a iz braka s Willom Kopelmanom ima dvije kćeri. Wilson je pak nakon razilaska s Drew Barrymore imao kraću vezu s Gwyneth Paltrow. Nakon toga kao da je ''batalio'' ozbiljne veze pa je čitavu vječnost službeno ''solist'.

  / Luke Wilson i Drew Barrymore

Glumica Rosario Dawson bila je u prošlosti u ljubavnoj vezi s reperom Jay-Z-jem, premda niti jedno nisu potvrdili da je uistinu tako i bilo. Jay-Z je kasnije sreću našao s Beyonce.

Međutim, prije negoli se konačno usidrio u braku s Beyonce, Jay-Z je imao dvadesetak ljubavnih veza s poznatim djevojkama sa scene. One s nepoznatima odavno niti tko broji niti spominje.

Glumac Colin Farrell i pjevačica Britney Spears imali su također kratku, ali slatku i strastvenu vezu 2003. godine. Kažu da je katalizator njihova zbližavanja bila žestoka ovisnost o drogama.

Dala nogu Bradu Pittu

Davne 1989. godine dvije mlade, dolazeće glumačke zvijezde, Christina Applegate i Brad Pitt bili su jedno kraće vrijeme skupa. Applegate je vrlo brzo ''otkačila'' Pitta, jer je na MTV Awardsu te godine pronašla drugog momka.

Multimedijska zvijezda Jared Leto zaludio je 1999. godine glumicu Cameron Diaz. Već sljedeće godine par se vjerio, ali umjesto svadbe 2003. godine uslijedio je prekid veze.

U vrijeme dok je Bond-scenom vladao Pierce Brosnan, glumac Daniel Craig bio je uglavnom nepoznat široj javnosti. Njemačka glumica Heike Makatsch i Craig upoznali su se 1996. godine. Bili su godinama u harmoničnoj vezi, ali kad je 2001. on postao slavan kroz uloge Agenta 007, došlo je do krize i nastavno na to i konačnog prekida njihove veze. Trenutačno je Daniel Craig u vezi s kolegicom Rachel Weisz.

  / Justin Timberlake i Britney Spears

Spominjana pjevačica Britney Spears imala je i ljubavnu vezu s kolegom Justin Timberlake, s kojim se poznaje još iz djetinjstva. Njih dvoje kao mlade zvijezde i ujedno momak i cura i danas su mnogima u sjećanju. Ali da je glumica Alyssa Milano jedno vrijeme ''poslužila'' kao utjeha za Justina Timberlakea nakon njegova prekida s Britney, manje je poznato.

"Da, bilo je to nakon što mu je Britney slomila srce. Ja sam uskočila kao osoba za odvraćanje pažnje", izjavila je 2013. godine Alyssa Milano.

Glumci Reese Witherspoon i Chris O`Donnell također nekad ljubavni par? Da, bilo je to 1990-tih, ali je medijima to prošlo ispod radara. Možda bi i trajno ostalo nepoznato da O`Donnell kasnije nije o tome pisao u svojoj biografskoj priči.

Mlađe je slađe

Slavna Madonna i legendarni košarkaš Dennis Rodman postali su ljubavni par 1994. godine. Kao i u svakoj Madonninoj i Rodmanovoj vezi, i ovdje je vladalo totalno ''ludilo''. U novije vrijeme Rodman se nalazi na još jednom odvikavanju od poroka, a Madonna k'o Madonna...

Foto: Mamamia / Michael Jackson i Brooke Shields

Kad joj je bilo 13 godina, glumica Brooke Shields upoznala je pop idola Michaela Jacksona. Zaljubljiv kakav jest i ''slab'' na djecu i tinejdžere, Jackson je zadržao oko na Brooke i kad je njoj bilo 19 godina postali su par. Brooke Shields je, doduše, kasnije kazala kako seks nije bio dio sadržaja njihove veze.

I legendarna Cher je svojedobno priznala jednu svoju ljubav za koju se nije znalo. Mlađani i tada potpuno nepoznati Tom Cruise bio je njezina lovina. "Bio je tako čaroban. Bila sam luda za njima", kazala je Cher 2005. godine u emisiji Oprah Winfrey.

I glumac Ryan Gosling ima sklonosti prema ''starijim'' gospođama. Prije negoli je svoju sreću našao s Evom Mendes, ovaj glumac izlazio je sa Sandrom Bullock, a kasnije i s Rachel McAdams.

Glumac Orlando Bloom svoju je sreću u novije vrijeme našao s pjevačicom Katy Perry, ali je nekad davno veliku ljubav imao u glumici Kate Bosworth. Njihova je veza, s prekidima, trajala od 2002. do 2006. godine.

Foto: IFLMyLife / Sandra Bullock i  Matthewa McConaugheyja

Inače, Sandra Bullock je, također davno, ljubila i kolegu Matthewa McConaugheyja, ali nijedno od njih nije se u to vrijeme ''trudilo' da se o njihovoj vezi sazna. Puno godina nakon toga McConaughey je izjavio kako još uvijek osjeća ljubav za Sandru Bullock. Njih su se dvoje upoznali 1996. godine na snimanju filma "Vrijeme ubijanja". Kasnije su zadržali dobre, ali isključivo prijateljske odnose, a McConaughey je u međuvremenu oženio model Camillu Alves, s kojom ima i djecu.

Glumica Halle Berry, dobitnica Oscara, bila je u jednoj fazi svoga života u ljubavnoj vezi s pjevačem Dannyjem Woodom, koji se proslavio kao član kultne boy-grupe "New Kids on the Block".

Grupa je vrhunac popularnosti doživjela u periodu od 1984. do 1994. godine, a Halle Berry je nagradu Oscar dobila 2002. godine za glavnu ulogu u filmu Monster's Ball. Jedina je žena afroameričkog podrijetla koja je osvojila nagradu Oscar u kategoriji najbolje glumice.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close