Samo ljubav

Prve fotografije s vjenčanja Rafaela Nadala: Jednostavni i tajanstveni

Srpski mediji istaknuli su da nije pozvan Novak Đoković, a s druge strane Roger Federer je dobio pozivnicu, ali nije mogao doći jer ima druge obveze.
Lifestyle / Zabava | 21. 10. 2019. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"On treba prostora kada se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši. Također, on bi se tada cijelo vrijeme brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila, postojao bi veliki rizik od toga da se više ne bi ovako dobro slagali", ispričala je za The Telegraph Maria Francisca Perello (31) o tome zašto svog partnera, a od subote i supruga Rafaela Nadala, gotovo nikad ne prati na mečevima.

Ona i Rafael Nadal oženili su se prošle subote na Majorci, a na ceremoniji je bio i bivši španjolski kralj Juan Carlos.

Ma vjenčanju u tvrđavi La Fortalezi je bilo više od 350 uzvanika, a mladenci nisu željeli pozvati političare. Srpski mediji istakli su da nije pozvan Novak Đoković, a s druge strane Roger Federer je dobio pozivnicu, ali nije mogao doći jer ima druge obveze.

Uzvanicima je bilo strogo zabranjeno koristiti mobilne telefone, a zabranjeni su i dronovi iznad mjesta ceremonije.

Maria ili Xisca, kako ju je tenisač predstavio javnosti, nije tipična žena sportaša - nema Instagram profil, ne nosi markiranu odjeću i zaposlena je kao voditeljica projekata humanitarne organizacije Rafa Nadal. On ne skriva da je ona ljubav njegovog života, a najvažnije mu je što je bila s njim tijekom puta do uspjeha.

Maria i Rafael prohodali su 2005. ali se poznaju puno duže. Oboje su odrasli u Palma de Majorci i znaju se od djetinjstva.

Teniski turniri su svijet u kojem ona ne želi sudjelovati.

"Mislim da Rafa i ne bi želio biti sa ženom koja tako nešto želi od života", iskrena je .

Nadal je otkrio da želi postati tata, ali tek kad mu završi tenisačka karijera.

"Želim biti potpuno posvećen djeci. Obiteljski sam tip i obožavam djecu. Htio bi imati dječaka, djevojčicu...", rekao je poznati tenisač.

Kopirati
Drag cursor here to close