Mjesecima nakon njezine smrti

Pronađene čak tri oporuke kraljice soula Arethe Franklin

Međutim, ranije ovog mjeseca pronađene su tri oporuke. Dvije iz 2010. pronađene su u zaključanom ormariću nakon što je pronađen ključ, dok je jedna, iz 2014., bila sakrivena ispod jastuka u dnevnoj sobi, kazao je odvjetnik David Bennett.
Lifestyle / Zabava | 21. 05. 2019. u 19:38 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri rukom pisane oporuke pronađene su u domu Arethe Franklin, mjesecima nakon smrti kraljice soula. Franklin je od raka gušterače preminula u kolovozu prošle godine, a članovi njezine obitelji tada su izjavili da nije ostavila nikakvu oporuku, piše BBC.   

Međutim, ranije ovog mjeseca pronađene su tri oporuke. Dvije iz 2010. pronađene su u zaključanom ormariću nakon što je pronađen ključ, dok je jedna, iz 2014., bila sakrivena ispod jastuka u dnevnoj sobi, kazao je odvjetnik David Bennett. 

Neke dijelove rukopisa teško je dešifrirati, a na četiri stranice riječi su iskrižane, s frazama napisanim po marginama. 

Bennett, koji je više od 40 godina bio odvjetnik Arethe Franklin, predao je u ponedjeljak sudu oporuke i tom prigodom izjavio kako nije siguran jesu li u skladu sa zakonima Michigana. 

Sudsko ročište zakazano je za 12. lipnja, a dvojica od njezina četiri sina protive se oporukama.

Kopirati
Drag cursor here to close