Princ potražio osobno

Procurilo tko će pjevati na kraljevskom vjenčanju godine

Sve se glasnije šuška o tome kako je britanski princ Harry već pitao popularnog glazbenika Eda Sheerana hoće li mu pjevati na vjenčanju koje će se održati 19. svibnja u dvorcu Windsor
Lifestyle / Zabava | 14. 02. 2018. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle, tako u javnost izlaze novi detalji ove dugo iščekivane ceremonije. Prema posljednjim informacijama koje su donijeli američki mediji, navodno se zna i jedan od glazbenika koji će mladence i goste zabavljati tog dana, piše T-portal.

'Princ Harry je osobno potražio Eda Sheerana i upitao ga je li slobodan da nastupa na njegovu vjenčanju', ispričao je neimenovani izvor ekskluzivno za Us Weekly.

Popularni britanski glazbenik već je ranije javno izrazio želju da nastupi na ovoj ceremoniji, a izgleda kako mu se želja ostvarila. Osim toga, ovaj je nagrađivani pjevač izuzetno blizak s princezom Beatrice, prvom rođakinjom princa Harryja, pa ih je ona mogla i direktno spojiti.

Video: Ed Sheeran - Shape of You 

Ostatak kraljevske obitelji Sheeran je imao prilike susresti prošle godine, kada mu je princ Charles osobno uručio posebnu nagradu koju britansko kraljevstvo svake godine dodjeljuje građanima za promicanje znanosti, umjetnosti, kulture, volonterski i humanitarni rad te javno, vojno ili civilno djelovanje.

Prije nekoliko dana Kensingtonska palača i službeno je potvrdila točno vrijeme vjenčanja, izjavivši kako će Meghan i princ u 12 sati 19. svibnja stati pred oltar u kapeli dvorca Windsor.

Slavlje će se nakon crkvenog obreda nastaviti svečanom večerom, a onda i zabavom za ukupno 600 gostiju.

Od ostalih glazbenih imena na vjenčanju se očekuje i Victoria Beckham koja sa suprugom Davidom godinama njeguje dobar odnos s kraljevskom obitelji, a i Elton John spominjao se kao jedan od izglednih zabavljača uglednih gostiju. To ne čudi jer je bio izuzetno blizak s tragično preminulom princezom Dianom.

Tome u prilog ide i informacija kako je već otkazao sve svoje koncerte u svibnju da bi bio slobodan za kraljevski angažman.

Kopirati
Drag cursor here to close