Izjadali se

Problemi Brad Pitta, Angeline Jolie i Jennifer Aniston

Iako je njihov razvod bio jako turbulentan, glumica je odlučila svojem bivšem suprugu dati priliku s djecom, iako je navodno upravo njegovo ponašanje prema najstarijem Maddoxu bilo razlog zbog kojeg je odlučila da je trenutak da se rastanu.
Lifestyle / Zabava | 14. 11. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši supružnici Brad Pitt (55) i Angelina Jolie (44) nakon što su odlučili primiriti strasti i sve dogovoriti oko skrbništva, još si uvijek nisu neke stvari oprostili.

Iako je njihov razvod bio jako turbulentan, glumica je odlučila svojem bivšem suprugu dati priliku s djecom, iako je navodno upravo njegovo ponašanje prema najstarijem Maddoxu bilo razlog zbog kojeg je odlučila da je trenutak da se rastanu.

U intervjuu Harper's Bazaaru Angelina je nedavno bacila 'dimnu bombu' kad je rekla da ju je Brad stopirao u njezinoj želji da živi u inozemstvu, a progovorila je i o boli koju je preživjela u braku. Brad je navodno poludio nakon što je to pročitao i odlučio je uzvratiti udarac, prenosi portal Glorija.

Glumca je njezin intervju izbacio iz takta u kojem je rekla da se zbog njega osjeća zarobljeno. "Voljela bih živjeti van Amerike, što ću učiniti čim moja djeca napune osamnaestu. To je zbog toga što tako želi njihov otac", rekla je glumica.

Foto:Getty / Bivši supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie

Nadalje, u intervjuu je rekla da joj je teže boriti se s nevidljivim ožiljcima, nego s onima koje ima nakon dvostruke mastektomije.

"Teže mi se nositi s onim nevidljivima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo",  poručila je Angelina.

"Brad nije mogao vjerovati da će ona o tome govoriti tako javno", rekao je izvor blizak glumcu. "Ono što ga najviše uznemiruje jest da prenosi sve ove vrlo osobne stvari koje mogu čitati svi, uključujući i njihovu djecu. Uvjeren je da Angie pokušava ponovno oblatiti njegovo ime. Bijesan je i ne slaže se da je to istina. Nebrojeno puta je djecu vodila na duge staze u inozemstvo, ali on ne misli da je u redu da žive živote na putu.", zaključuje izvor.

U njegovu obranu javno je stala i njegova bivša supruga Jennifer Aniston. Brad Pitt je u veljači došao na 50. rođendan, što je veliki obrat u njihovom odnosu. Mnogi nagađaju da su bivši bračni parteri pronašli zajednički jezik otkako se glumac razišao od Jolie. Kao njegova prava prijateljica, Jennifer je nedavno namjerno "spustila" Angelinu.

Globe magazin portal prenosi da je Jennifer u nedavnom intervjuu izjavila kako ne planira glumiti u Marvelovim kino hitovima, jer smatra da oni umanjuju vrijednost filmske umjetnosti.  Portal smatra da se komentar odnosi na Angelinu Jolie koja bi uskoro trebala utjeloviti ulogu glavne junakinje u filmu 'Eternals' za spomenutu produkcijsku kuću.

Kopirati
Drag cursor here to close