Advent

Pripreme u tijeku: Čekaju se svjetla blagdanskog Grada

U parku Zrinjevac je radno. Tamo je naime glavna špica ovogodišnjeg Adventa u Mostaru, kako su ga organizatori iz Grada, ovog puta prozvali.
Lifestyle / Zabava | 24. 11. 2021. u 11:42 K.M / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve mora bit spremno do 28. studenog, kad će Mostar, po najavama organizatora, zasvijetliti u blagdanskom modu.

U parku Zrinjevac je radno. Tamo je naime glavna špica ovogodišnjeg Adventa, kako su ga organizatori iz Grada, ovog puta prozvali.

Foto: Bljesak.info / Pripreme u tijeku

Uređuju se zelene površine, postavljaju se lampice,a u tijeku je i montaža jaslica u kojima će Sveta obitelj, umjesto što je to prethodnih godina činila na Rondou, 'sklonište' pronaći u parku.

Foto: Bljesak.info / Pripreme u tijeku

Dio blagdanskog blještavila, pripast će i kućicama i štandovima s kojima bi nas trebale mamiti brojne blagdanske delicije, ali i besplatna škola klizanja namijenjena malenima.

Otvaranje Adventa je prepušteno, bar kad govorimo o onom zabavnom dijelu, bendu Crvena jabuka, a pozornicom će do 2. siječnja, do kad će bit 'živ' live stage, prodefilirati i brojni lokalni glazbenici. U Novu će Mostar ući s Indirom i grupom Twist.

Foto: Bljesak.info / Pripreme u tijeku

Cijela priča trajat će do 9. siječnja.

Iako je ranije objavljeno da je Grad za ovu priliku osigurao 125 tisuća KM, objavljeno je kako su glavni sponzori Aluminij Industrija, Stanić grupa te Vlada HNŽ-a. Novac koji je Grad planirao za ovaj događaj bit će, kako je rečeno, preusmjeren na neke druge projekte.

Kopirati
Drag cursor here to close