Detalji

Princ Harry: S Meghan sam se nalazio u supermarketu

"Na glavi sam imao šiltericu, gledao u pod i pokušavao biti neprimjetan. Nevjerojatno je koliko žvakaćih guma ima na podu, totalni nered"
Lifestyle / Zabava | 14. 05. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ Harry gostovao je u podcastu Armchair Expert koji vodi hollywoodski glumac Daxa Shepard. Otkrio je dosad nepoznate detalje iz života.

Ispričao je kako je upoznao Meghan Markle, a život u kraljevskoj obitelji usporedio je sa životom Trumana Burbanka, kojeg kamere prate u stopu od rođenja.

"Kada je Meghan prvi put došla u London, dogovorili smo susret u supermarketu u Londonu. Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me promatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave", ispričao je Harry, prenosi Index.hr.

"Na glavi sam imao šiltericu, gledao u pod i pokušavao biti neprimjetan. Nevjerojatno je koliko žvakaćih guma ima na podu, totalni nered", dodaje.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Priznao je da se nikada nije osjećao uklopljenim u kraljevsku obitelj.

"To je posao, zar ne? Nabacite osmijeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovdje. Ne želim raditi to. Pogledajte što je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati obitelj ako znam da će se to opet dogoditi", priznao je emotivni Harry.

"Vidio sam kako to izgleda iza kulisa, znao sam kako cijela stvar funkcionira i nisam želio biti dio toga", dodao je.

Meghan je Harryja potaknula da potraži pomoć psihoterapeuta zbog toga što je konstantno bio ljut zbog uplitanja medija u njegov život.

"Kada sam počeo ići na terapiju, činilo se kao da je balon raspuknuo. Izvukao sam glavu iz pijeska, dobro ju protresao i shvatio da sam na privilegiranom položaju, da se prestanem žaliti i da prestanem razmišljati da želim nešto drugačije", ispričao je.

Prije sedam godina pokrenuo je sportski događaj Invictus Games kako bi pomažući drugima pomogao i sebi.

"Shvatio sam da moram promijeniti stvari, jer ne mogu izaći. Zapitao se kako da učinim stvari drugačijima, kako učiniti majku ponosnom i iskoristiti platformu da napravim stvarne promjene", kaže Harry.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Za oca Charlesa je rekao da je patio zbog odgojnih metoda princa Philipa i kraljice Elizabete, a to se onda odrazilo i na njega. Charles se ponašao prema Harryju onako kako su se Philip i Elizabeta prema njemu.

"Ne bismo trebali nikoga kriviti niti upirati prstom u nekoga, ali kada je riječ o roditeljstvu, ako sam doživio neki oblik boli ili patnje zbog boli koju su pretrpjeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus, tako da ga ne bih dalje prenosio", zaključuje Harry.

Kopirati
Drag cursor here to close