Jabuka manje?

Princ Harry neće zvati svoje velike prijatelje Obame u svatove?

"Harry je vrlo jasno stavio do znanja da želi porodicu Obama na vjenčanju, što stvara nervozu", citirao je Sun vladinog dužnosnika koji dodaje kako bi "Trump mogao vrlo loše reagirati ukoliko Obama ode na kraljevsko vjenčanje...
Lifestyle / Zabava | 27. 12. 2017. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Velike Britanije zabrinuta je da bi američki predsjednik Donald Trump mogao biti uvrijeđen ukoliko bivši predsjednik Barack Obama, sa suprugom Michelle, bude pozvan na kraljevsko vjenčanje princa Harryja, piše britanski Sun.

Princ Harry je vrlo blizak porodici Obama, posebno poslije suradnje tijekom Invictus igara, sportskog događaja namijenjenog ratnim veteranima. Igre su održane u rujnu ove godine u kanadskome Torontu. Nedavno su se njih dvojica susreli i u jednom specijalnom intervjuu BBC-ja.

Britanska vlada je zabrinuta zbog potencijalnog diplomatskog skandala ukoliko se bivši američki predsjednik sretne s kraljevskom obitelji prije aktualnog predsjednika SAD-a.

"Harry je vrlo jasno stavio do znanja da želi porodicu Obama na vjenčanju, što stvara nervozu", citirao je Sun vladinog dužnosnika koji dodaje kako bi "Trump mogao vrlo loše reagirati ukoliko Obama ode na kraljevsko vjenčanje, prije nego on bude imao priliku upoznati kraljicu".

U konačnici bi premijerka Theresa May mogla imati zadnju riječ kada je u pitanju poziv Baracku i Michelle Obami, a to bi princ Harry morao prihvatiti.

Trump je pozvan u službeni posjet Velikoj Britaniji, koji uključuje susret sa kraljicom Elizabetom II., početkom 2018. godine, ali konačan datum još nije utvrđen.

Princ Harry vjenčat će se 19. svibnja 2018. sa svojom dragom Meghan Markle. Kao što je poznato, kalifornijska glumica je razvedena nakon jednog neuspjelog braka, a za svoju kraljevsku budućnost prihvatila je prelazak u anglikansku crkvu, prestat će se baviti svojim zanimanjem i uzet će britansko državljanstvo. Nakon vjenčanja Meghan će dobiti titulu vojvotkinje od Sussexa.

Kopirati
Drag cursor here to close