Stigla ponuda

Harry i Meghan dobili poziv za medeni mjesec: Pravite jela od testisa u Srbiji

"Pozivamo princa Harrya i Meghan Markle da provedu divlji medeni mjesec u Srbiji na Svjetskom prvenstvu u kuhanju jela od testisa'', ističu organizatori.
Lifestyle / Zabava | 24. 05. 2018. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Među brojnim vijestima i vezi sa vjenčanjem britanskog princa Harryijani američke glumice Meghan Markle, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Charlesa odložili odlazak na medeni mjesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svadbeno putovanje mogao odabrati Botsvanu.

Ipak, službena informacija o tome gdje će prinčevski par provesti medeni mjesec još nije službeno objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima mogli pomoći da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada - World Testicle Cooking Championship, svjetskog prvenstva u kuhanju jela od bijelih bubrega, koja se održava u mjestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Facebooku poziv paru da svoj medeni mjesec provedu zajedno sa njima.

"Pozivamo princa Harrya i Meghan Markle da provedu divlji medeni mjesec u Srbiji na Svjetskom prvenstvu u kuhanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti jamče produženje kraljevske loze i bogat seksualni život", navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Kopirati
Drag cursor here to close