Red Bull Street Style 2020.

Prijavite se na najveće svjetsko natjecanje u freestyle nogometu

Sve što je potrebno jeste da snimite i na www.redbullstreetstyle.com pošaljete video u kojem ćete u 30 sekundi predstaviti svoju vještinu s loptom (ukupno trajanje videa ne smije prelaziti 45 sekundi).
Lifestyle / Zabava | 11. 06. 2020. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveće i najprestižnije globalno natjecanje u freestyle nogometu, Red Bull Street Style, bit će održano i ove godine. Turnir se u potpunosti seli u online format, dajući priliku većem broju sudionika nego ikad - iz svih zemalja svijeta, pa tako i Bosne i Hercegovine - da se prijave i demonstriraju svoje umijeće u baratanju loptom.

Nakon više od desetljeća Svjetskih finala pred punim tribinama, Red Bull Street Style 2020. će bit održan online, a prijave za ovogodišnje izdanje su već otvorene. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe starije od 16 godina, iz svih zemalja svijeta.

Sve što je potrebno jeste da snimite i na www.redbullstreetstyle.com pošaljete video u kojem ćete u 30 sekundi predstaviti svoju vještinu s loptom (ukupno trajanje videa ne smije prelaziti 45 sekundi). Snimak treba biti u horizontalnom (pejzažnom) formatu, bez montaže i bez glazbe.

Prijave će ocijeniti sudije po izboru WFFA (Svjetska asocijacija freestyle nogometa), nakon čega će biti odabrano najboljih 200 u muškoj i najboljih 60 u ženskoj konkurenciji. Natjecatelji će se potom suočiti sa nekoliko specifičnih izazova na teme muzikalnosti, izvođenja trikova i kreativnosti.

Sa svakim izazovom, krug kandidata će se sužavati, sve dok ne preostane 16 muškaraca i 8 žena. Oni će potom sudjelovati u velikom online Svjetskom finalu, koje će biti prenošeno u cijelom svijetu putem internet streama.

Bosnu i Hercegovinu je 2010. godine u sklopu ovog natjecanja posjetio legendarni Edgar Davids, dok se 2012. među sudijama bh. finala na krovu Bosmala našao proslavljeni bh nogometaš Vedad Ibišević.

Red Bull Street Style od 2008. godine promovira freestyle nogomet i pronalazi najbolje svjetske 'umjetnike s loptom'. Među sudijama ovog natjecanja našle su se nogometne legende kao što su Roberto Carlos, Gary Neville, Fabio Cannavaro, već pomenuti Davids, Luís ''Nani'' Almeida...

Za detalje o natjecanju, prijavama i rokovima, posjetite www.redbullstreetstyle.com.

Kopirati
Drag cursor here to close