Fenomen selfieja

Pred zrcalo kada stanem ja: Namjesti se k'o što umiješ...

Postoje takozvani 'selebritiji' koji privlače milijune sljedbenika, a njihove slike na Instagramu mnogi kasnije i sami probaju 'kopirati'. Ono što rade Justin, Kim, Jennifer... radi i ti sam(a), nikad ne znaš zašto je to dobro.
Lifestyle / Zabava | 26. 11. 2018. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Selfie u ogledalu nad kojim sline milijuni obožavatelja, objektivno je jedan od najvećih udara na čovjekovu inteligenciju i samopoštovanje.

Doduše, selfie se uglavnom radi zbog samozaljubljenosti, ali to je još uvijek daleko od samopoštovanja.

Bilo kako bilo, postoje takozvani 'selebritiji' koji privlače milijune sljedbenika, a njihove slike na Instagramu mnogi kasnije i sami probaju 'kopirati'. Ono što rade Justin, Kim, Jennifer... radi i ti sam(a), nikad ne znaš zašto je to dobro.

Kim Kardashian, milijunašica koja je svoje novce zaradila na vlastitome izgledu i seksipilu, često je rodonačelnicom pomicanja granica na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je svjetsku karijeru 'učvrstila' kućnim uratkom s Kanyem Westom, tako da njezini raniji brakovi s Krisom Humphriesom i Damonom Thomasom samo popunjavaju CV.

Kim jednostavno zna što njezini obožavatelji žele vidjeti, a ruku na srce - nije neka mudrost to odgonetnuti. Čak je objavila i knjigu selfieja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

When we're like...we both have nothing to wear LOL @emrata

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U idućoj, 2019. godini, s pravom možemo očekivati daljnjih razvitak i unaprjeđenje na sceni, jer se razvija i tehnologija, a mašta goluždravih zvijezda sve je slobodnija. I same društvene mreže kontinuirano popuštaju kad su u pitanju kriteriji 'ćudoređa' na njihovim platformama.

Jedna od onih zvijezda Instagrama koje prate milijuni ljudi je i manekenka Emily Ratajkowski. Ova cura naprosto ima dara za slikanje, a ima i što pokazati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Feeling myself in the Parisian light

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nakon što je 2013. godine bez odjeće zaplesala u videu „Blurred Lines“, Emily je naprosto osvojila svijet. Uslijedili su poslovni potezi ove ljepotice, a do sad je razvila kolekciju vlastite marke bikinija i intimnog rublja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Saturday morning selfie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Njezini selfieji pred zrcalom djeluju čak prirodnije od slika koje s njom urade profesionalni fotografi.

Jedna od onih zvijezda čije su se slike ponajviše tražile prije pojave društvenih mreža je glumica i pjevačica Jennifer Lopez.

Kad je 2016. godine plasirala jedan selfie na Twitteru i Instagramu, bilo je jasno kako se i ovdje radi o prirodnom talentu, ''teškom'' više milijuna sljedbenika.

Kylie Jenner je sa samo 20 godina zakoračila u svijet milijunaša, a nije ni matematički genij, nema IT znanja i vještina niti nekog drugog, osim poduzetničkog dara. I vlastite ljepote.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

annual bathroom selfie

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Na jednom selfieju snimljenom u New Yorku, Kylei je ispred ogledala uspjela okupiti gotovo 20 mega VIP faca. Između ostalih Kim Kardashian, P. Diddy i Paris Jackson.

I pjevačica Demi Lovato okida dobre slike pred ogledalom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Showtime

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Nije posve jasno pomažu li joj milijuni obožavatelja kako bi se riješila svih svojih poroka, prije svega droge, ali na Instagramu ona ima više od 70 milijuna sljedbenika.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

In  with this bathing suit...

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ljubimac djevojčica Justin Bieber oduvijek je bio provokativan u svojim nastupima. Kako u privatnoj, tako i profesionalnoj sferi svoga bića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#mycalvins

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pozirajući u gaćicama jednog dizajnera, Justin je ispred zrcala zabilježio selfie koji zapravo i nije za javnost. Ali, kao što rekosmo - granice prihvatljivog se pomjeraju...

Rapperica Nicki Minaj (35) uvijek ističe svoju pozamašnu pozadinu. Uostalom, ne može ni prikriti ono što se ionako samo ističe. Ponekad su čizme i bodi sasvim dovoljni kako bi se pjevačica (raz)odjenula za nastup.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Kendall Jenner spada među one Victorijine anđelice koje imaju najveću popularnost među svjetski poznatim modelima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

playing dress up

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Njezina visina (179 cm) omogućuje joj različite eksperimente s odjevnim predmetima. Duge noge, njegovano tijelo,vitka linija... sve joj se sastalo.

Model Bella Hadid zasigurno je jedna od najseksipilnijih dama na sceni. Selfieji koje radi vrlo su dobro prihvaćeni, a kako i ne bi kad je Bella na tim slikama jedva ponešto odjenula. Primjerice, bikini kod čijeg se šivanja uistinu pazilo na uštede u materijalu...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by

Kopirati
Drag cursor here to close