Skriveni od javnosti

Poznati par dobi svoje treće djete

Glumici Blake Lively (32) i glumcu Ryanu Reynoldsu (42) stigla je treća beba, javlja People, a par tek treba potvrditi sretne vijesti.
Lifestyle / Zabava | 05. 10. 2019. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Instagram/Facebook / Poznati par dobi svoje treće djete

Nakon što se u svibnju na crvenom tepihu pojavila s povećim trudničkim trbuščićem, slavna je glumica uspjela čak puna dva mjeseca sakriti da je rodila treće dijete.

Glumici Blake Lively (32) i glumcu Ryanu Reynoldsu (42) stigla je treća beba, javlja People, a par tek treba potvrditi sretne vijesti.

Kanadski glumac i glumica najpoznatija po seriji "Tračerica" već imaju dvije kćeri: dvogodišnju Inez i četverogodišnju James. Par, koji se vjenčao 2012., otkrio je da očekuju treću bebu na premijeri filma "Pokemon: Detektiv Pikachu" u svibnju kada je Blake pokazala trudnički trbuščić u žutoj lepršavoj haljini.

Baš kao što su tajili da čekaju treće dijete, tako su i dolazak bebe skrivali više od dva mjeseca, a još nije otkriveno niti ime.

"Presretni su zbog prinove. Baš su zaljubljeni i usklađeni par, imali bi desetero djece da mogu" - izjavio je izvor blizak paru, a isto je rekla i Blake prije sedam godina kada je izjavila da bi imala i 30 djece kad bi mogla.

Blake Lively i Ryan Reynolds vrlo su angažirani roditelji pa zbog toga nikada ne rade istovremeno kako bi barem jedan od njih bio s djecom.

Kopirati
Drag cursor here to close