Korona problemi

Poznati hrvatski glumac se potukao u tramvaju zbog maske

''Jao prestanite molim vas'', čuje se gospođa iz tramvaja, koja je pokušala da ih razdvoji.
Lifestyle / Zabava | 16. 10. 2020. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božidar Košćak, hrvatski glumac, potukao se u tramvaju - nakon što je vidio da jedan čovjek ne nosi masku. Događaj se dogodio u četvrtak, 15. listopada 2020. godine oko podne.

''Samo mi još fali da se tučem u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru'', rekao je 71-godišnji Košćak za 24sata.hr.

''Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Upitao sam ga zašto je ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo da me udari. U guranju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajaju'', rekao je glumac Košćak.

Dodao je kako se inače pridržava svih mjera, odgovoran je i ne pada mu na pamet da se bije u 72. godini po tramvajima.

''Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru'', tvrdi glumac.

Na idućoj je tramvajskoj stanici, kaže on, izašao.

''Jao prestanite molim vas'', čuje se gospođa iz tramvaja, koja je pokušala da ih razdvoji.

''Ljudi su ih razdvojili i još su izgovorili par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimku. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom'', rekao je svjedok događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close