‘Šišali smo, pa pramenali, pa blajhali'

Poznata Hercegovka drastično promijenila imidž

Ako je pamtite kao dugokosu brinetu, iznenadit ćete se i vi. Glumica je odlučila ne samo drastično skratiti kosu, već je i obojati u plavo!
Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2018. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prelijepa hercegovačka glumica i zvijezda brojnih domaćih sapunica i filmova, Marijana Mikulić, nemalo je iznenadila pratitelje drastičnom promjenom imidža.

Ako je pamtite kao dugokosu brinetu, iznenadit ćete se i vi. Glumica je odlučila ne samo drastično skratiti kosu, već je i obojati u plavo! Dječački ošišana, predstavila se u novome svjetlu pratiteljima na Instagramu, piše Slobodna Dalmacija.

‘Šišali smo, pa pramenali, pa blajhali, pa ubijali moj crveni pigment koliko se dalo misleći na to da ne možem baš sjediti 100 sati, pa smo opet srebrenali... Iiiii... Ne znam za vas ali ja sam HEPIIIIIIII’, napisala je oduševljena glumica.

Velika većina njezinih prijatelja i obožavatelja je oduševljena. ‘Ajmee koliko Vas je, Mare, pomladilo, cca 10 mlađa’, ‘Predivno’, ‘Savršeno’, ‘Divno, vrijedilo truda’, ‘Izgledaš fenomenalno’, samo su neki od komplimenata koji su se zaredali ispod fotografije.

Jedna ju je prijateljica pitala što joj je muž rekao na novu frizuru, a Mirjana je otkrila: ‘Rekao je - hot!’

Kopirati
Drag cursor here to close